Visszatért a klubtulajokat verő k0nfig, ráadásul nem is akármelyik csapathoz!

Visszatért a klubtulajokat verő k0nfig, ráadásul nem is akármelyik csapathoz!

Január 19-én azt nyilatkozta Aleksib, hogy reméli most egy ideig nem lesz szükségük cserére, majd január 26-án jött a következő csere!

Emlékeztek még, hogy tavaly ősszel csúnya botrányba keveredett k0nfig? Az akkori Astralis egyik legerősebb játékosa nem bírt magával, Máltán verekedésbe keveredett, aminek egy törött láb lett a vége. Az Astralis pár napon belül felfüggesztette a dán játékos szerződését, aki így egyik napról a másik csapat nélkül talált magát. 2022 végén még beugrott a Heroichoz, de azt már akkor is tudtuk, hogy egyszeri alkalomról van szó, nincs esély Heroicos szerződésre. Most azonban visszatért k0nfig, reméljük higgadtabb állapotban, mint amilyenben tavaly volt.

Pár napja váratlan bejelentést tett a NiP, hampus helyére maxster érkezett, a BLAST Premier Spring Groups 2023 kellős közepén. A csapat már akkor sem részletezte, hogy mi áll az ideiglenes csere hátterében, annyit árultak el, hogy hampusnak személyes gondjai adódtak. Ma este azonban megérkezett a hír, miszerint hampus kispadra került!

A csapat és a játékos közös megegyezés alapján döntött úgy, hogy utóbbinak szüksége van egy kis időre, egy kis pihenésre. Hogy fizikai vagy szellemi gondok gátolják hampust, azt nem tudni, de az biztos, hogy 2023 első felét pihenéssel tölti majd. Márpedig ez hosszú idő, maxstert nem vállalta be a NiP erre az időtávra, helyette leigazolták k0nfigot!

K0nfig február elsején, az IEM Katowice play-in szakaszában mutatkozhat be NiP-es színekben, a versenyt persze élőben követhetitek majd az esport1tv Twitch csatornáján. Erős egyéni játékossal erősödött most a NiP, a kérdés csak az, hogy vajon be tud-e majd illeszki a többiek közé, hogy miként működik majd a csapatmunka? Ha k0nfig beválik, hampus gyógyulása ide vagy oda, könnyen lehet, hogy a NiP végül a dán mellett dönt majd, hampus pedig hoppon marad.

Addig még több versenyen is szurkolhatunk majd a NiP-nek, ahogy hampusnak is a mihamarabbi gyógyulás érdekében!

A NiP aktuális felállása:

  • Fredrik "REZ" Sterner
  • Ludvig "brollan" Brolin
  • Aleksi "Aleksib" Virolainen
  • Danyyl "headtr1ck" Valitov
  • Kristian "k0nfig" Wienecke
  • Daniel "djL" Narancic (edző)

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!