Hirtelen csere a NIP-nél: hampus kikerült a kezdőből!

Hirtelen csere a NIP-nél: hampus kikerült a kezdőből!

Beugróval lépnek szerverre a nindzsák, miután hampus nem tudja folytatni a játékot a csapattal Koppenhágában.

Délután háromkor a BLAST Premier tavaszi csoportkörén csap össze a NAVI és a NIP, a tét pedig a csoportjuk döntőjének elérése lesz. A nindzsák azonban nem a rendes felállásukkal vágnak bele ebbe a mérkőzésbe: a meccs előtt néhány órával arról adott hírt a szervezet, hogy hampus kikerült a kezdőből. Ennek pontos okát egyelőre nem tudni. De a jelek arra utalnak, hogy nem átigazolásról vagy kispadozásról van szó, hanem valamilyen szerveren kívüli váratlan történés miatt marad távol a koppenhágai torna hátralévő részében a játékos.

Hampus helyét a BLAST Premier csoportkörén a Young Ninjas játékosa, maxster veszi át. Őt korábban beugróként nevezte a NIP egy csapattársával, niloval egyetemben. Egyelőre abban sem lehetünk biztosak, hogy hampus visszatér-e az IEM Katowice jövőhét elején induló play-injére. Ezzel a hirtelen jött csapással a végre pozitív irányba induló NIP 2023-as évének kezdete körüli izgalom mintegy szerte is foszlott. Aleksib aligha örül most már annak, hogy kemény ellenfeleket kaptak a versenyen a csoportjukba.

Természetesen nem a NIP az egyetlen, akik beugróval kénytelenek játszani Koppenhágában. Múlthét csütörtökön minden a FaZe és rain helyének feltöltése körül forgott. A problémára végül pont a NIP-től érkezett megoldás es3tag személyében.

A NIP közleménye hampusról

„A NAVI elleni mai meccsen egy Young Ninja, maxster lép csereként hampus helyére, aki előre nem látott okok miatt kikerült. A BLAST csoportkörének végéig Max játszik a csapattal, amíg mi átértékeljük a helyzetet, de várhatóan még az IEM Katowice play-inje előtt beszámolunk a friss hírekről.”

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!