Pasha újra ketrecbe lép, MMA-zni fog Katowicében!

Tavalyi kiütéses győzelmét követően Pasha márciusban visszatér a küzdősportok világába, ráadásul egy teljes értékű MMA meccsen.

Mindenki kedvenc lengyel mesterlövésze, az egykori e-sportoló, Pasha tavaly februárban debütált a HIGH League 2 nevű lengyel küzdősport ligában. Akkori ellenfelét, Owcát igen gyorsan helyretette: az első menetben teljesen kifárasztotta, a második menetben pedig kiütötte őt. Bár ez a küzdelem MMA kesztyűvel és ketrecben zajlott, az ökölvívás szabályrendszerét használták. Pasha következő meccsén viszont teljes értékű MMA-ra számíthatnak a rajongók!

Pasha ugyanis meghívást kapott a HIGH League 6-ra, ahol ismét lengyel celebek és influenszerek mérkőznek meg egymással. Még nem tudni, hogy kivel köti össze a bajszát legközelebb az egykori e-sportoló. Ami biztos, hogy március 18-án Katowicében lesz a gála. Egészen pontosan abban a Spodek Arénában, ahol jövőhéten indul az IEM Katowice is.

Csak úgy, mint az előző meccsénél a krakkói Tauron Aréna, ez is nagy jelentőségű helyszín Pasha életében. Annak idején nem csak Majorökön és nagy tornákon játszott ebben az arénában, hanem 2014-ben itt nyerték meg Lengyelország máig egyetlen Major bajnoki címét is a Virtus.pro-val. Igaz, a következő években a dinasztia bomlásnak indult, ami végül Pasha visszavonulásához és ehhez az új karrierhez vezetett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!