Ennyi volt, nem lesz több Uncharted, Naughty Dog befejezte

Ennyi volt, nem lesz több Uncharted, Naughty Dog befejezte

Nathan Drake szögre akasztja a kincskereső cuccokat.

Videójátékos körökben talán senkinek nem kell bemutatni Neil Druckmannt, vagy Naughty Dogot. Ő az egyik felelős az Uncharted szériáért és persze a The Last of Us is ezer szállal kötődik hozzá. Az HBO legújabb sorozata lassan minden nézettségi rekordot megdönt és már igazából csak azon gondolkodunk, hogy mikor jelentik be a 2. évadot.

Az mondjuk már egy másik kérdés, hogy a Tom Holland főszereplésével készült film már inkább felemás volt, főleg a kritikusok húzták le, de a közönség szerette. Hogy abból esetleg lesz-e második rész még nem tudjuk. Az viszont nemrég kiderült, hogy Neil Druckmann lezárta a történetet.

“Számunkra az Uncharted 4 egy hihetetlenül sikeres játék volt, amiből rekordmennyiségű példányt adtunk el a világ minden táján. Meghúztuk az utolsó ecsetvonásokat, befejeztük a sztorit, végeztünk.”

Mint kiderült senki nem helyezett rájuk nyomást, hogy márpedig kell a folytatás, mert egy ilyen sikeres sorozatot nem lehet elengedni. Persze a rajongók tuti nem örülnek majd annak, hogy az ötödik rész már nem kerül a polcokra, de egyszerre meg is nyugodthatnak, mert a széria megkapta, amit megérdemelt. Tisztességesen lezárták, ahogy azt az alkotók eltervezték és végre Nathan Drake is megkapta azt a befejezést, amit megérdemelt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!