Az amerikai Counter-Strike ünnepe lesz a BLAST tavaszi döntője?

A nyári szünet előtti utolsó tornán a BLAST Premier tavaszi csoportkörének legjobbjai és a Showdownok győztesei csaphatnak össze a többszázezer dolláros nyereményért.

Hosszú várakozást követően a BLAST bejelentette, hogy a tavaszi döntőjük ezúttal nem Lisszabonban, hanem az egyesült államokbeli Washington D.C.-ben lesz. A június 7-11-ig tartó esemény a nyári szünet előtti utolsó nagy torna lesz, rögtön az IEM Dallas után – már csak ezért is logikus volt az USA fővárosát választani. A Counter-Strike mezőnye ezzel tényleg visszatér NA-be, már csak a vízumok miatt kell szorítani. Amennyiben ez sem okoz gondot, az eseményen reményeink szerint a világ nyolc legjobb csapata csaphat össze a 425 ezer dolláros nyereményalap oroszlánrészéért.

A BLAST Premier tavaszi fináléjának helyszíne Washingtonon belül az Entertainment & Sports Arena lesz. Erről azt kell tudni, hogy leginkább kosárlabda meccsekre használják, 4 200 fős befogadóképességű és 2018-ban adták át, tehát elég modern és tágas egy BLAST szezonzáróhoz. A modernsége a külsejéről is lesüt, hiszen úgy néz ki, mintha egy túlgondolt bútorbolt és egy újépítésű közép-európai művelődési ház szerelemgyermeke lenne. Ha nem hiszitek el, nézzétek meg! Egyébként nem kell aggódni, mert belülről pár fokkal menőbb. A külsőre tett megjegyzés pedig inkább csak egy igazságon alapuló poén volt, bár a BLASTtól nem is áll annyira távol versenyt szervezni egy raktárban például.

Borítókép: BLAST
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!