Jövő héten egy Dishonored-epizódot is ingyen ad az Epic Games

Ismét eláraszt minket gondoskodásával az Epic, és nem akármilyen játékokra tehetünk szert.

A hetek csak úgy pörögnek, azoknak akik pedig résen vannak, a könyvtárukban fellelhető játékok száma megállíthatatlanul növekszik. Ezen a héten az Epic Games ismét két játékot hozott el nekünk. A Hell is Others 4 140, az Adios pedig 4 970 forint lenne, azonban csütörtökig mindkettő ingyenesen bezsebelhető. Végre az is kiderült, hogy jövőhéten mely alkotásokra csaphatunk le.

 Dishonored: Death of the Outsider 

A Dishonored videójáték-sorozatot a legtöbbetek valószínűleg ismeri. A méltán híres és vérben úszó sorozat ezen részében, egy isteni erővel bíró alakot, a Kívülállót kell kiiktatnunk. A kritikusok által is elismert játék 2017-ben jelent meg, és a műfaj kedvelői garantáltan megtalálják benne amit keresnek. Álljatok ti is bérgyilkosnak, és eredjetek Daud nyomába. A Death of the Outsider alapjáraton 10 490 Ft lenne.

 City of Gangsters 

Ebben a 2021-es városigazgatós játékban egy maffiavezér bőrébe kell bújnod, hogy bűnszervezetedet minél nagyobbra duzzaszd. Ehhez olyan eszközökhöz is nyúlhatsz mint a rendőrség megvesztegetése, a döntés a te kezedben van. A játék 8 280 forint értékű.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Minden héten begyűjtöd az ingyenes játékokat?

  • 75 %
  • 25 %
  • 0 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.