A nap legjobb híre: Már böngészőből is játszható a CS1.6!

Visszatér Aztec, Prodigy és Mansion is, visszatér a gyerekkorunk!

A CS:GO vitathatatlanul korunk egyik legizgalmasabb játéka, egyben legnagyobb e-sportja. A játék még a mai napig is milliókat vonz szerverei, legnagyobb versenyeit, leghíresebb csapatait és sztárjátékosait pedig elképesztő tömegek követik. Pár napja kezdődött el például a 2023-as IEM Katowice, ahol bár még csak a Play-In szakaszt követjük, holnap már a Main Stage kezdődik, azaz olyan csapatoknak szurkolhatunk majd, mint a NaVi, a Heroic, a G2 vagy éppen torzsi és a MOUZ!

És akkor a legjobbról még szó sem esett. Mit gondoltok, vajon van drop az IEM Katowice magyar közvetítésén? Hát persze, hogy van! Visszatértek a FACEIT dropok, melyekkel értékes skineket és perifériákat nyerhettek, de akár kedvenc csapatotok ruházatait is megszerezhetitek.

A hétvégi meccsek mellé pedig hirtelen tökéletes kikapcsolódást találtunk. Ugyan kik, ha nem orosz játékosok, de végre megoldották, hogy a legendás CS1.6-hoz elég legyen egyetlen böngésző. Nem csalás, nem ámítás, immár böngészőből is játszhatunk CS1.6-ot, annak összes módjával és pályájával.

Persze az oldalnak semmi köze a Valve-hoz, így benne van a pakliban, hogy pár nap és hirtelen eltűnik majd, de addig is jól szórakozhatunk vele. Aki a biztonság miatt aggódik, persze semmi sem garantált, de már jó sokan ráfüggtek és eddig senki sem panaszkodik, sehol nincs nyoma, hogy az oldal adathalász tevékenységet folytatna a háttérben, ettől függetlenül csak saját felelősségetekre próbáljátok ki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!