IEM Katowice: rain visszatért!

NaVi, Vitality, MOUZ és dropok! Ez a mai menü.

A BLAST Premier Spring Groups nyitotta meg a 2023-as profi CS:GO-szezont, de ott csak maroknyi csapatot láthattunk és sokat közülük nem is teljes felállással. A FaZe sem a megszokott ötössel érkezett a szerverekere, cserével játszottak. Persze nagy gondjuk nem volt, rain gyermeke születése miatt hagyta ki a tornát, a helyére érkező es3tag pedig olyan jól helyt állt, hogy a tőzsdén hamarosan megbukó FaZe Clan végül veretlenül jutott be a BLAST Premier Spring Finalre.

Az IEM Katowice azonban már egy jóval nagyobb verseny. A világ 24 legjobb csapatával, 1 millió dolláros összdíjazással az év egyik legnagyobb és legfontosabb vtornája, ami mellé csak az IEM Köln és a Majorök érhetnek majd fel. Fontos verseny ez a FaZe számára is, hiszen szeretnék visszaszerezni trónjukat a HLTV ranglistáján és persze megvédeni bajnoki címüket, hiszen a tavaly ők voltak a legerősebbek Katowicében.

Papírforma szerint erre most is meg van az esélyük, ráadásul ismét teljes felállással játszanak! Rain visszatért, már a mai napon is csapatával játszik majd, ellenfelei pedig máris félhetik fejlövéseit. A FaZe első ellenfele a Spirit lesz, ami akár egy izgalmas meccs is lehet, ám ami nekünk, magyar CS:GO-rajongóknak sokkal izgalmasabb lesz, az az esti MOUZ-meccs!

Az IEM Katowice mai menetrendje az Esport1TV-n:

És ha már CS:GO-meccsek és Twitch, nem maradhatnak el a dropok sem. Újra vannak dropok, gyertek szurkoljatok kedvenceiteknek az Esport1TV-n és gyűjtsétek a FACEIT dropokat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!