Dacára a Grammy-díjátadónak újabb rekordnézettséget produkált a The Last of Us

Dacára a Grammy-díjátadónak újabb rekordnézettséget produkált a The Last of Us

Számok alapján tényleg úgy tűnik, hogy ez az egyik, ha nem a legjobb játékadaptáció.

Nincs megállás, robog tovább a hype-vonat, aminek az első számú utasa jelenleg a The Last of Us szériája. A Naughty Dog videójátéka alapján elkészített első szezon részről-részre elkápráztatja a rajongókat, ezért nem is csoda, ha egyre többen kíváncsiak Joel és Ellie kalandjára. Az első két epizód is nagyot ment már, de azóta sem lankad a népszerűsége, sőt, a negyedik rész ismét rekordot ment, pedig egy másik nagy érdeklődéssel figyelt eseménnyel egy időben került adásba.

Vasárnap este a Grammy-díjátadó mellett a The Last of Us 4. része volt a legnézettebb műsor. Utóbbi esetében 7,5 millióan voltak kíváncsiak a történet alakulására, ami 17%-kal haladta meg a 3. epizód 6,4 milliós nézőszámát. Bár azért azt hozzá kell tenni, hogy a 65. Grammy-díjátadóhoz – ahol egyébként a videójátékok is főszerepet kaptak – nem érhetett fel, mivel az ugyancsak az HBO Maxon futó műsor 12,4 millió nézőt vonzott – 2020 óta ez volt a legmagasabb nézőszám.

Egy másik dologban is nagyon erős a The Last of Us, mivel gyorsabban nő a követőtábora, mint a Sárkányok házának. A Trónok harca spinoffjának az első részét ugyan 10 millióan követték figyelemmel, a harmadik része viszont már megcsappant ez a szám, míg az HBO Max új sikerszériájának folyamatosan nő a tábora.

Az ötödik résznek egyébként ismét versenyeznie kellene a nézők kegyeiért, hiszen vasárnap este a Super Bowl is terítéken lesz. Ennek hatására viszont úgy döntöttek az HBO-nál, hogy 2 nappal előbb is levetítik az új epizódot a The Last of Us-ból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!