Iszonyatosan menő, 9 perces gameplay videót kapott a Star Wars Jedi: Survivor

Iszonyatosan menő, 9 perces gameplay videót kapott a Star Wars Jedi: Survivor

Akkor itt az ideje megélezni a fénykardokat.

Kicsit több, mint három évvel ezelőtt az EA és a Respawn Entertainment kiadta a Jedi: Fallen Ordert. A Star Wars-os akció RPG felkészületlenül érte a rajongókat, de a jó értelemben. Be kell vallani, hogy a Knights of The Old Republic, Jedi Knight sorozat vagy a Republic Commando óta nem sikerült igazán maradandó játékot kiadni a Csillagok Háborúja világából (igen tudom a Lego Star Wars nagyon király, de a klasszikus értelemben nem sorolnám ide. - a szerk.). Viszont Kal Cestis jött, fénykardozott és egy pillanat alatt újra feltüzelte a fanokat. A meglepő siker után pedig csak egy kérdés maradt, hogy lesz-e második felvonás? A választ pedig nemsokára meg is kaptuk, mikor a Respawn lerántotta a leplet a Jedi Survivor-ról. Ha pedig minden jól ment volna, akkor lassan már csak egy hónapot kéne aludni és már mehetne is a játék. Persze, ahogy várható nem ment minden jól, mert nemrég bejelentettek, hogy egy hónapot legalább csúsznak.

Ezzel együtt a kiadási dátum már akkor is közel van, ami azt jelenti, hogy azért már nem vagyunk messze a befejezéstől. Sőt, az IGN lehetőséget kapott arra, hogy egy kicsit teszteljék a dolgokat és ezt meg is mutathatták egy kilenc perces gameplay videóban. 

Első pillantásra az egész iszonyatosan menő. Kyle mozdulataiból árad az önbizalom, sokkal kifinomultabb, sokkal erősebbnek érződik minden egyes fénykard csapás, mint az előző részben. Talán elmondhatjuk azt is, hogy egy ijedt, de eltökélt fiatal padawan, felnőtt. A grafika egyszerűen lenyűgöző, talán még inkább élő a világ, mint az előző részben. Hogy folyamatosan lehet váltogatni a harci stílusokat az hihetetlen nagy pirospont. Ja és BD-1 még mindig hihetetlenül aranyos. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!