Csúszik a Star Wars Jedi: Survivor megjelenése

Csúszik a Star Wars Jedi: Survivor megjelenése

A program már kész van, de még ráfér egy kis polírozás.

Mozgalmas hete van a Respawnnak és az Electronic Artsnak. Azok után, hogy bejelentették két mobilos játékuk törlését, egy AAA-címük is kap némi halasztást. Pontosabban hat héttel eltolják a Star Wars Jedi: Survivort, így Cal Kestis kalandjaiba március 17. helyett április 28-án vethetjük bele magunkat. Egyelőre tehát be kell érnünk a rendkívül látványos előzetessel minden idők egyik legjobb Star Wars-játéka kapcsán.

Egy hosszú bejegyzésben kért elnézést a rajongóktól az EA, ahol kiemelik, hogy az elmúlt években a szívüket-lelküket beletették a játékba. Tartalmilag már készen van, csak az utolsó simítások vannak hátra. Nem szeretnék, hogy a játékosok egy bugoktól hemzsegő, félkész programot kapjanak, így ezt a plusz időt arra fordítják, hogy polírozzák a játékot, a teljesítményét optimalizálják, vagyis mindent elkövessenek annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményben legyen részünk.

Egyébként nem biztos, hogy nagy baj az, hogy új megjelenési dátumot kaptunk. Egyrészt a megjelenés napja így már nem Szent Patrik napjára esik, amikor sokan szeretnek bulizni menni, másrészt ezzel a Mandalorian harmadik évadát követően néhány nappal jelenik meg, ami csak növeli a hype-ot körülötte. Emellé pedig nagyobb eséllyel kapunk egy kész és remek játékot, ami a legfontosabb szempont mind közül. Bár azt is hozzá kell tenni, hogy így egy napra esik a Dead Island 2 várható megjelenésével, és ha csak egy extra hetet várnak, akkor május 4-én a Star Wars világnapján is megjelentethetnék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!