Itt az anime-forradalom! – Megérkezett a CS:GO új ládája

Itt az anime-forradalom! – Megérkezett a CS:GO új ládája

Jó, ennek tudunk örülin, de ez még mindig nem egy Operation. 

Közeleg a CS:GO következő Major-tornája, a BLAST.tv Paris Major, ami az első Major lesz, ahol Dust2 helyett már Anubison játszhatnak majd a csapatok. Lesznek dropok, ám Anubis-gyűjtemény egyelőre nem létezik, remek volna azt megkapni mondjuk egy Operation formájában. A játék rendkívül népszerű, a sokak szerint haldokló CS:GO bármiféle új kontent nélkül is közel áll, hogy megdöntse saját rekordját, már ami az egyidejű játékosok számát illeti.

Sajnos Operationt most sem kaptunk, pedig frissítés érkezett hajnalban. Kaptunk egy új zenecsomagot (Denzel Curry ULTIMATE), egy új matricakapszulát (Espionage Sticker Capsule) 21 db matricával és egy új ládát (The Revolution case) 17 db vadiúj skinnel. A fő téma ezúttal az anime, amivel sokak álma vált valóra, több új animés fegyverskin is érkezett most a játékba, új kések azonban nem. Sőt, kések helyett a The Revolution ládában kesztyűk vannak, a Clutch láda kesztyűi. Össze is gyűjtöttük, hogy pontosan miket nyithatunk a legújabb ládából.

A galériáért kattints a képre!

Ne feledjétek, hogy ma délután folytatódik az IEM Katowice! Kezdődnek a negyeddöntők, ráadásul még mindig vannak dropok, pusztán csak nézned kell a meccseket és máris nyerhetsz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!