Gratulálunk minden CS:GO-rajongónak, ma rekordot döntöttetek!

Gratulálunk minden CS:GO-rajongónak, ma rekordot döntöttetek!

Sokkot kaptunk, annyira jó volt ma délután a CS:GO-val játszani!

Ha annyi ezresem lenne, ahányszor hallottam már egy játékról, hogy „na ez most az igazi CS:GO-killer", akkor már rég nyugdíjba vonultam volna. Az igazság azonban az, hogy a nyugdíj még messze van, a CS:GO-killernek hitt játékok elhullottak, míg maga a CS:GO él és virul. Sőt! Annyira jól van a játék, ha ma rekordot is döntött!

Néhány perccel a mai IEM Katowice meccsek előtt olyan sokan nyüstölték egyszerre a CS:GO-t, hogy megdőlt az egyidejű játékosszám rekordja. Eddig a 2020-ban elért 1,308,963 játékosszám tartotta a rekordot, erre sikerült most ráemelnetek több, mint 11 ezerrel. 2023. február 11-én megdőlt a rekord, immár 1,320,219 az a szám, amit legközelebb meg kell ugranunk. Nem lesz könnyű, főleg, hogy a Valve sem segít.

A napokban kaptunk egy új ládát, tele vadiúj skinekkel, ami nyilván hozzájárult az új rekord eléréséhez. Operationről azonban még mindig nem hallani, pedig ha valamikor, akkor most nagyot szólhatna egy tartalmas update, például egy Operation.

Az viszont biztos, hogy a CS:GO most minden károgóra rácáfolt, a játék köszöni szépen, remekül van. Ennek pedig minden CS:GO-rajongó örülhet, ti is kellettetek a rekord megdöntéséhez!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!