Így néz ki a Modern Warfare 2 Shipment pályája a Fortnite Creative-ban

Így néz ki a Modern Warfare 2 Shipment pályája a Fortnite Creative-ban

Brutálisan menőre sikerült ez a belső nézetes rajongói alkotás.

Az utóbbi hónapok legsikeresebb lövöldözős játéka valószínűleg a Modern Warfare 2, mely számos elődje rekordját könnyedén megdöntötte. A műfaj kedvelői odavannak érte, azonban elég busás ára van, és ez sokak számára problémát okozhat. Itt jön képbe az Avesta49 nevet viselő Reddit-felhasználó, aki, hogy ezt kiküszöbölje, elkészítette az MW2-ből ismert Shipment pálya tökéletes mását a Fortnite Creative-ban.

Hála a belső nézetes mód véletlenül való elérhetőségének, sikerült neki ijesztően hasonló atmoszférát teremtenie, melyeket az alábbi képeken láthattok.

Tudom, hogy legszívesebben most azonnal kipróbálná mindenki ezt a pályát, azonban el kell, hogy keserítselek benneteket. Az Avesta49 által létrehozott térkép nem publikus, csupán ő és az általa meghívott játékosok képesek élvezni. Sajnos az sem valószínű, hogy az Epic Games ezt a jövőben publikussá tenné, hiszen konkrétan egy konkurencia terméke lett ebben az esetben tökéletesen lemásolva. Tehát nem tehetünk mást, mint hogy beérjük ezekkel a csodás képekkel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kipróbálnátok a pályát?

  • 20 %
  • 80 %