Fortnite: Minden, amit a közelgő belső nézetes módról tudunk

Fortnite: Minden, amit a közelgő belső nézetes módról tudunk

Elég sok mindent tudunk már a Fortnite legjobban várt módjáról.

Az Epic Games Battle Royale-ja elképesztő változásokon ment keresztül az elmúlt években. Senki nem gondolta volna, hogy az építési rendszereréről híres játék végül Zero Build módot kap, ez mégis megtörtént, és ezzel újabb szintre lépett a Fortnite. Ezen felbuzdulva a játékosok keresni kezdték, hogy mi lehetne a következő nagy dobás, és arra jutottak, hogy szeretnének egy belső nézetes módot. Sokáig nem lehetett tudni, hogy az Epic mekkora figyelmet szentel a közösség akaratának, de egyszer csak megérkeztek az első szivárogtatások, melyekből kiderült, hogy megkezdték a first person játékmódon való munkálatokatA játékosok hatalmas örömmel fogadták a hírt, és rögtön kezdetét vette a megjelenési dátummal kapcsolatos találgatás. 

Amikor bejelentették, hogy érkezik a Chapter 4, mindenki azt hitte, hogy vele megkapjuk a first person módot is, azonban ez nem így lett. Később több lehetséges dátum is felmerült, de semelyik leak nem bizonyul hitelesnek. A hetek és a hónapok múlásával beletörődtünk, hogy még csak dolgoznak rajta, így valószínűleg jóval később próbálhatjuk ki élesben ezt a várva várt funkciót.

A napokban azonban egy hiba következtében mindenki számára elérhetővé vált az FPS mód, melyből kiderült, hogy már igencsak előrehaladott állapotban van a projekt. A látottak megosztották a közösséget. Az játékosok egyik fele tökéletesnek gondolja, és alig várja, hogy végre elérhetővé váljon, a másik fele viszont csalódott a tapasztaltakban, és úgy van vele, hogy inkább dolgozzon még vele az Epic.

A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a márciusban érkező Chapter 4 Season 2-vel teszik majd elérhetővé. Akár kapóra is jöhet a fejlesztőknek ez a kis hiba, hiszen visszajelzéseket kaphattak a játékosoktól, és így még van idejük változtatni a kevésbé sikeres elemeken.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek jó lesz a belső nézetes mód?

  • 13 %
  • 25 %
  • 63 %