Fortnite: Elérhető a belső nézetes mód, de még közel sincsen készen

Fortnite: Elérhető a belső nézetes mód, de még közel sincsen készen

Egy hiba miatt bárki kipróbálhatja a félkész first person módot.

Több mint fél év eltelt azóta, hogy az első belső nézetes játékmóddal kapcsolatos szivárogtatások napvilágot láttak. Akkoriban azt hittük, hogy csak pár hónap választ el minket a megjelenésétől, és a Chapter 4-re váltáskor úgy léptünk be a Battle Royale-ba, hogy reméltük ez az újdonság fogad bennünket. Sajnos ez nem így alakult, ezzel pedig részben a reményeink is szertefoszlottak, azonban most egy hiba következtében úgy tűnik, hogy a first person mód közelebb van mint gondolnánk.

Az elképesztő hibavadász – GKI – ezúttal is kitett magáért és rájött, hogy miként aktiválhatja a belső nézetes funkciót.

Ahogy a videó is mutatja, ha a Save The Worldben bekapcsoljuk a first person módot, akkor ezután a Battle Royale-ba átlépve is kipróbálhatjuk azt. Ez még csak néhány fegyvernél érhető el, és valószínűleg az Epic Games hamarosan el is távolítja, azonban nekünk ez egyértelműen jó hír. A várva várt funkció már tesztelés alatt van, és akár heteken belül – de valószínűleg a következő évaddal – be is kerülhet a végleges verziója.

Mit gondoltok a látottak alapján? Jó lesz a belső nézetes mód, vagy gagyinak tűnik? Írjátok meg kommentben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várjátok a belső nézetes módot?

  • 20 %
  • 20 %
  • 60 %