Hiánypótló kiegészítő érkezik a PS5-höz!

Hiánypótló kiegészítő érkezik a PS5-höz!

A Sony DualSense után újabb perifériára számíthatnak a PS-tulajok.

Nemrég megjelent a Sony vadonatúj kontollere, a DualSense Edge, amiről mi is elhoztuk a tesztünket. A kontroller rengeteg új funkcióval rendelkezik, ám kisebb az üzemideje mint elődjének. Az ára viszont elég borsos, közel 100 ezer forintba kerül. Itt azonban nem áll le a Sony az újdonságokkal, ugyanis vezeték nélküli fülhallgatókat és egy új vezeték nélküli headsetet fejleszt a PS5-höz, mindkettő a tervek szerint 2023. április - 2024. március között jelenik meg. 

A Project Nomad névre keresztelt fülhallgató körülbelül 5 óra körüli akkumulátor-üzemidővel rendelkezik majd, ami majdnem megegyezik az Apple AirPods készülékével, de valamivel kevesebb, mint a Sony WF-1000XM3 6 órás üzemideje. Természetesen, mint szinte minden piacon lévő vezeték nélküli fülhallgatóhoz, a Nomadhoz is jár majd egy töltőtok, amelyet USB-C kábelen keresztül lehet majd tölteni a PlayStation 5-ön. Ráadásul ugyanezt a csatlakozási módszert fogják használni a PS5 vezeték nélküli fülhallgató frissítéseihez is.

A fülhallgatók mellett a források szerint a vállalat egy új vezeték nélküli headsetet is fejleszt a PlayStation 5 számára, amely a Voyager nevet kapta. Úgy tudni, hogy hasonló funkciókkal rendelkezik majd, mint az Inzone H7 headset, de az árát még nem határozták meg. A PlayStation 5 hivatalos vezeték nélküli fülhallgatóinak fejlesztése abból a szempontból nem meglepő, hogy olyan játékgyártó cégek, mint a Razer és a Logitech az elmúlt években már piacra dobták saját termékeiket. Ezek az earbudok nagy népszerűségnek örvendenek mobilitásuk és egyszerű, kényelmes használatuk miatt. Ami különösen érdekessé teszi mindkét terméket, az a tervezett megjelenési dátum. Tavaly derült ki, hogy a Sony egy új, levehető lemezmeghajtóval ellátott PlayStation 5-öt fejleszt, amely várhatóan 2023 szeptemberében kerül a boltok polcaira. Amennyiben betartják mindkét tervüket az azt jelentheti, hogy a PS5 kap egy nagy lökést a következő fél-egy évben az érkező újításokkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!