Fortnite: Ingyenes skinekkel érkezett a Most Wanted esemény

Fortnite: Ingyenes skinekkel érkezett a Most Wanted esemény

Rengeteg régi tárgy tért vissza a szigetre.

Közeledünk Chapter 4 Season 1 végéhez, az Epic Games pedig nem volt rest még egy hatalmas eseményt besűríteni az évadba, és elhozta nekünk a Most Wanted eventet. Ezzel visszakaptunk számos régi itemet, új különlegességek érkeztek, bekerült a körözési rendszer, és egy ingyenes outfitet is szerezhetünk.

A keddi frissítéssel az alábbi tárgyak váltak ismételten megtalálhatóvá:

  • Suppressed Pistol
  • Heavy Sniper
  • Hand Cannon
  • Dual Pistols
  • Hop Rock Dualies
  • Boom Sniper Rifle

Újra kinyithatjuk a szigeten található széfeket, melyek egzotikus fegyvereket rejtenek, amik különböző különleges képességekkel bírnak. Ahhoz, hogy megszerezzük a széfek kulcsát, le kell győznünk a főellenségeket. Hozzájuthatunk a Heisted Breacher Shotgunhoz – hatalmas rombolóerővel rendelkezik –, a Heisted Explosive Assault Rifle-höz – robbanó tölteteket lő ki –, a Heisted Accelerant Shotgunhoz – ha sebzést okozunk növekszik a mozgási sebességünk és a sebzésünk –, a Heisted Run 'N' Gunhoz – sprintelés közben is újratölt –, valamint a Heisted Blink Mag SMG-hez – újratöltés után rövid időre megkapjuk a Zero Point Dash képességet.

A Fortnite Most Wanted során a széfek kinyitása, és az ellenfelek kiiktatása növeli a körözési szintünket, mely következtében a botok agresszívabban fognak fellépni velünk szemben, valamint a többi játékos pedig láthatja a helyzetünket a térképen. Ugyanakkor ez pozitívumokkal is jár, hiszen a nagyobb szintű körözés nagyobb gyorsaságot, és kiiktatásból adódó gyógyulást ad.

Természetesen a február 28-áig tartó esemény alatt ingyenes itemeket is szerezhetünk az aktuális küldetések teljesítésével, melyek csúcsa a fentebbi kép jobboldalán látható Gold Blooded Outfit.

Az Epic ismét egy olyan volumenű frissítéssel állt elő, mely akár egy külön season is lehetne, így bizakodva tekinthetünk a Chapter 4 Season 2-re, hiszen van még ötlet a tarsolyukban bőven.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek is tetszik a Most Wanted esemény?

  • 71 %
  • 29 %