Közkedvelt GTA-ból vett funkción dolgozik a Fortnite

Közkedvelt GTA-ból vett funkción dolgozik a Fortnite

A Grand Theft Auto egyik legizgalmasabb elemét emelnék át a Battle Royale-ba.

Az Epic Gamestől nem áll távol, hogy más játékokból inspirálódva fejlessze a saját nagy sikerű Battle Royale-ját, aminek a titka részben ebben rejlik. A Fortnite az évek alatt a különböző alkotásokban megjelenő szuper megoldások, és a mindenhonnan összeszedett karakterek olvasztótégelye lett. Elég, ha a legutóbb bekerült Mechanical Owlra gondolunk, ami egyértelműen a már számtalan helyen látott drónokat hivatott helyettesíteni. Ez persze nem róható fel az Epic-nek, hiszen mindenki más is ezt csinálja, és ez a módszer segíti a játékokat a folyamatos fejlődésben.

HYPEX – a legnevesebb szivárogtató – osztotta meg a napokban, hogy hamarosan egy, a Grand Theft Autoban népszerű funkció érkezik a szigetre, ami nem más mint a körözési rendszer.

A GTA-ban minél nagyobb szintű körözéssel rendelkezel, a rendőrség annál komolyabb erőket mozgósít a kézre kerítésedre. Azt még nem tudni, hogy a Fortnite-ban ez pontosan mit is fog jelenteni, azonban az már biztos, hogy a körözési szint 100 aranyért cserébe csökkenthető lesz. A fejlesztéshez már elérhető a posztban látható plakát, mely egy új kinézetet is előrevetít.

Kíváncsian várjuk, hogy miként kerül be a játékba ez a rendszer, és hogyan befolyásolja majd a menetek végkimenetelét. Remélhetőleg rendőrségi helikopterek és katonai tankok nem fogják ellepni a többnyire békésnek mondható szigetet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek kell ez a rendszer a Fortnite-ba?

  • 11 %
  • 33 %
  • 56 %