Gaming: Itt a lehetőség, ingyen játszható a Far Cry 6!

Gaming: Itt a lehetőség, ingyen játszható a Far Cry 6!

A világhírű Far Cry széria legújabb részével játszhattok ingyenesen a hét végéig!

A Ubisoft Valentin-nap alkalmából kedveskedik a játékosoknak, ugyanis a szerelmesek ünnepének hetén ingyenesen játszhatóvá válik a Far Cry 6, a széria legújabb része! A 2021-ben kiadott rész február 16-a és 20-a között lesz mindenki számára elérhető, amelynek természetesen co-op módja is van, így a párotokkal is felszabadíthatjátok Yara szigetét!

Az azóta több DLC-t kapó játék egy felkelés közepébe kalauzol el titeket, ahol Antón Castillo – akit a legendás Giancarlo Esposito játszik – rezsimje alól kell felszabadítanotok az elnyomott népet a felkelők oldalán. A Far Cry 6 sok tekintetben visszatért az első 3 részhez, gondolunk itt a trópusi környezetre és arra, hogy Dani Rojas végigbeszéli a játékot, hasonlóan Jason Brodyhoz, a Far Cry 3 hőséhez.

Bár a Far Cry 6 nem került be a Valentin-napi játékokat taglaló toplistánkba, nem tartozik a legnehezebb játékok közé, így akár a gamingben kevésbé jártas párotokat is leültethetitek magatok mellé. Ha pedig megtetszik a játék, akkor jó hírünk van, ugyanis 3 DLC-t adtak ki a Far Cry 6-hoz – ne hagyjátok ki az ingyenes időszakot, és boldog utólagos Valentin-napot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!