Akciófigyelő: Ne fizess, játssz ingyen az egyik legjobb Marvel-játékkal!

Akciófigyelő: Ne fizess, játssz ingyen az egyik legjobb Marvel-játékkal!

Tavaly decemberben jelent meg, most nem kell fizetned érte limitált ideig.

Stílusosan ünnepli meg a 2K Publisher Sale-t a világ legnépszerűbb PC-s videójátékos platformja. Steamen egész hétvégén teljesen ingyenesen játszhatsz a Marvel's Midnight Sunsszal, az utóbbi év legjobb szuperhősös játékával. A Firaxis Games által fejlesztett körökre osztott akció-RPG képes volt megütni azt a szintet, amelyet a rajongók elvártak. Ha szereted az XCOM-ot, odavagy a gondolkodós és taktikázós csatákért, akkor mindenképp nyúlj rá. Mivel csak a következő pár napban lehet nulla forintért pörgetni, ezért érdemes azon elgondolkodnod, hogy megvásárolod a teljes verziót. Akciósan az MMS-ért most 35,99 eurót (~14 000 forintot) kell kifizetned, így 40%-kal olcsóbban tudod hozzáadni a Steam-könyvtáradhoz.

Miért jó a Marvel's Midnight Suns?

Ha eltekintesz attól, hogy két csata között mennyi időt el kell töltened a szuperhősök lelki békéjének megteremtésének érdekében, akkor egy akcióban gazdag, ötletes program tárul a szemeid elé. A képregényekből és az MCU-ból ismert karaktereket irányítani meglepően szórakoztató időtöltés, a folyamatosan érkező újabb és újabb karakterek miatt szinte megunhatatlan mennyiségű tartalom vár rád. A legjobb, hogy az ingyenes hétvégén bármennyit játszhatsz a Midnight Sunsszal, sőt az előrehaladásod megmarad, így akár egy későbbi pillanatban ott folytathatod, ahol most abbahagytad.

Harcolj és gondolkozz szuperhősként, mentsd meg a világot a pusztulástól! Lilith és Chtlon nem kegyelmez, te se kegyelmezz a démoni seregeknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!