Gaming: Szexuális tartalmú üzenetei miatt rúgták ki a színészt

Gaming: Szexuális tartalmú üzenetei miatt rúgták ki a színészt

Viszonylag gyorsan reagált a kiadó-fejlesztő a kirobbant botrányra.

Több tízmillió játékost szippantott be csak 2022-ben a HoYoverse fantasztikus nyílt világú akciójátéka, amely azóta is az egyik meghatározó szereplője a gaming világnak. A kínai-szingapúri fejlesztők által megálmodott kalandokba nagyon könnyű bevonódni, ha az animékből ismerős stílus nem áll tőled messze. Az elmúlt napokban azonban nem egy újabb rekorddöntés miatt került be a hírekbe a Genshin Impact, hanem egy nagyobb botránnyal, amelynek kirúgás lett a vége. Az egyik karakter hangját kölcsönző szinkronszínész olyan üzeneteket váltott a Discord közösségének több tagjával, amely a miHoYo szerint elfogadhatatlan.

Elliot Gindi volt az elkövető

Tighnari angol szinkronhangjaként várt ismerté a férfi, aki szexuális tartalmú, kifejezetten explicit üzenetekkel bombázta több női tagját is a Discord közösségének. Ezeket a beszélgetéseket két moderátor hozta nyilvánosságra, akik állították, hogy a tinédzser rajongók közül többel szexuális kapcsolatba is került Gindi, közülük hárommal meg még ennél szorosabb volt a kapocs. A kiadó szerződésszegés miatt dobta ki csapatából a színészt, aki a továbbiakban nem adja majd a hangját a Dendro karakternek.

Gindi egy hosszabb posztban kért elnézést mindenkitől a közösségi oldalán. Ebben leírta, hogy ő nem akart ártani senkinek, úgy gondolta, hogy minden cselekedete közös megegyezésen, biztonságos feltételek mellett történt. Elutasítja azonban azokat a vádakat, amelyek kifejezetten a kiskorúakkal való szexuális kapcsolatát hangoztatják. Állítása szerint nem csinált semmit olyan rajongókkal, akikről tudta, hogy még nem töltötték be a 18. életévüket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a Genshin Impact mobilos verziójával?