Már most kiderült a márciusi Fortnite Crew Pack tartalma

Már most kiderült a márciusi Fortnite Crew Pack tartalma

Ezt fogja tartalmazni a játék legjobb csomagja.

A havi előfizetéses rendszer mint oly sok helyen, az Epic Games Battle Royale-jában is tökéletesen működik. A 3589 Forintba kerülő Fortnite Crew minden hónapban új kozmetikai elemeket és V-Bucksot biztosít a lehetőséggel élőknek, így minimális befektetéssel is szert tehetünk kedvenc itemjeikre.

A februári ajánlatra is bőven van még időnk lecsapni, de most kivételesen korán kiderült, hogy mit rejt a következő csomag. Ennek valószínűleg az az oka, hogy azok számára akik egyaránt megvásárolják a februári és a márciusi adagot, egy különlegességgel készül az Epic.

Ez a kivételes tárgy a kép közepén látható The Masterwork Pickaxe, ami rögtön elnyerte a közösség tetszését. Ezen felül az is kiderült, hogy a jobb oldalt elhelyezkedő karakter lesz a megszerezhető outfit.

„Ha választhatnék a skinek és a csákány között, egyértelműen a csákányt választanám" – írta egy hozzászóló.

Ha szeretnétek megszerezni a csákányt is, akkor nagyon fontos, hogy amennyiben ebben a hónapban nem vagytok előfizetve, az elkövetkezendő héten tegyétek meg. Ha szoktatok költeni a játékra, akkor egyértelmű, hogy a Crew Pack ennek a legmegérősebb módja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megszoktátok vásárolni a Fortnite Crew csomagot?

  • 67 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 17 %