A Sex Education sztárja otthagyja a sorozatot

A Sex Education sztárja otthagyja a sorozatot

Az egyik legfontosabb karakterét veszíti el a sorozat.

Nagyon szomorúan konstatáltam a hírt, miszerint a Sex Education (Szexoktatás) sztárja, Emma Mackey elhagyja a népszerű szériát. A Maeve Wiley-t játszó színésznőtől azonban még egy ideig nem kell búcsúznunk, ugyanis a negyedik évadban még láthatjuk a képernyőn, az utána következő ötödik évadtól köszön el végleg.

Mackey az első résztől kezdve központi szereplője a Netflix sorozatának, immáron négy éve. Azóta láthattuk őt a Halál a Níluson és az Emily című filmekben is. A harmadik évadot egyébként 2021-ben adták le, és nem sokkal később erősítették meg a negyedik évad érkezését. Ennek a forgatását el is kezdték augusztusban és nemrég fejezték be. A BAFTA-gálán aztán a Radio Timesnak nyilatkozott Mackey, ahol az s5-ről faggatták.

„Ötödik évad? A múlt héten fejeztem be a negyediket! Nem, nem hiszem, hogy benne leszek az ötödik évadban. Elbúcsúztam Maeve-től.” – hagyta sokkban a rajongókat.

Korábban azt is elárulta, hogy már a hamarosan érkező negyedik szezonban sem szerepel rendszeresen, de akkor még élvezte a munkálatokat. „Most a forgatás közepén vagyunk, és izgatottan várom, hogy visszatérjek. És igen, kíváncsi vagyok, mi fog történni - mert én sem tudom. Én is menet közben jövök rá, szóval jó móka lesz.” 

Azonban nem ő lesz az egyetlen főszereplő, akitől érzékeny búcsút kell vennünk. Ncuti Gatwa, aki Eric Effiongot játssza, szintén távozik, hogy a 15. Doktor bőrébe bújjon a Doctor Who-ban. „Utolsó nap. Utolsó alkalom. Sziasztok, köszönöm az összes leckét és az erőt.”  Azonban ő is a negyedik évadban még szerepelni fog. Nem mondható ez el Rakhee Thakráról, aki Emily Sandset, az egy tanárt alakítja, és a Patricia Allisonról, aki Ola Nymant elevenítette meg. Felmerül a kérdés, van-e így értelme folytatni a sorozatot az idén érkező epizódok után, mert nagyon fontos és nagyon népszerű szereplők távoznak, akik nélkül ez a show már nem lesz ugyanolyan. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!