Így szerezheted meg a Hogwarts Legacy egyik legmenőbb talárját

Így szerezheted meg a Hogwarts Legacy egyik legmenőbb talárját

Egy kis szaladgálás, kulcspofozás és már miénk is a jutalom.

A Hogwarts Legacy világ tele van érdekességekkel. Bármerre is indulunk el, főleg a játék elején, mindig valami újdonságot találunk. Legyen szó egy érdekes kis animációról, egy új rejtvényről vagy akár csak egy rejtett utalásra Rowling világából. Szerencsére a játék nem szorít keretek közé, ha valaki az első, félig-meddig még tutorial után egyből a nyakába veszi a lábát és szeretné felfedezi a kastélyt meg a környékét, megteheti. Az Alohomora szinteket érdemes abban a pillanatban megcsinálni, ahogy elérhetővé válnak, ez még jól fog jönni a felfedezés során. Ha pedig szeretnétek a legjobb felszerelést összerakni, akkor érdemes a legendás állatokkal is barátságot kötni. 

Új nap, új útmutató a Hogwarts Legacy világához, egésze pontosan a Daedelin Key küldetéshez, amiben a kastély falain belül kell megtalálnunk a repülő kulcsokat és persze a hozzá tartozó szekrényeket is. A feladat azután válik elérhetővé, hogy befejezitek a Welcome to Hogsmeade küldit. Mikor legközelebb a kastély belső udvarán jártok, akkor Nellie Ogspire, egy Griffendéles integet nekünk. Tőle kapjuk a Deadalion Key megbízást, ami gyakorlatilag arról szól, hogy a Roxfort falain belül meg kell találnunk 16 szekrényt és kikapnunk azokból a benne rejlő tokenekett. 

A lényeg annyi, hogy meg kell keresni a kulcsokat, azok elvezetnek minket a szekrényhez. Majd egy rövid reflexjáték után (amikor a kulcsot gyakorlatilag bele kell pofozni a zárba), már jogos tulajdonosai is vagyunk egy tokennek, amin a házunk logója van. Ezt a tokent, mindenki a saját klubhelyiségében tudja egy láda tetejére pakolni, szép sorban. Ha pedig megvan mind a 16, akkor a koffer kinyílik és miénk a jutalom. Az alábbi galériában megtalálhatjátok mit rejt a doboz és persze a szekrények helyét is. Ha ügyesen tudtok tájékozódni, akkor egy fél óra alatt meg fel lehet keresni mindet. Utána pedig már lehet is flexelni az új talárban, ami tényleg az egyik legszebb darab a játékban. Nem árt azonban észben tartani, hogy szükségetek lesz az Alohomora II-re, ha meg akarjátok szerezni a talárt.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!