Jövőre is játszhat még FalleN?

FalleN egy brazil podcastben mesélt arról, hogy 2024-ben már Észak-Amerikában képzeli el az életét, csak az a kérdés, hogy összeegyeztethető-e ez a játékoskarrierjével.

Nem titok, hogy FalleN 2023 végén szögre akarja akasztani az egerét. De úgy tűnik, létezik egy világ, amiben az a bizonyos szög egy ideig még üresen marad. A brazil Flow Podcastben az Imperial csapata, vagyis FalleN, JOTA, chelo és zakk voltak a vendégek. A 3 órás portugál nyelvű műsorban a változatos témák mellett ismét feljött a legendás irányító visszavonulása is. Azonban a korábbi, igen definitív kinyilatkozás megismétlése helyett most arról beszélt a kétszeres Major bajnok játékos a Dust2.com.br szerint, hogy bármi is lesz, ő Észak-Amerikába akar költözni 2024-ben.

„Ma például a következőt gondolom: ha jövőre is játszani fogok, ha létezik az a világ, akkor abban a világban az Egyesült Államokban élek, mert az életemben minden odavezetett. A barátnőm munkája ott lesz és emellett szeretek is ott élni. Ha jövőre is játszani fogok, akkor annak mindenképpen az Egyesült Államokban kell történnie. Van olyan világ is, amiben mi [az Imperial] megyünk oda, beszéltünk erről. VINI szeretne ott élni, mert a barátnőjének a szülei is ott vannak, szóval elképzelhető, hogy költözünk. De ez még elég távoli, nem álltunk meg végiggondolni. Az is egy lehetőség, hogy abbahagyom az Imperiallal és egy amerikai csapatba igazolok.” – FalleN

A podcastben ezen kívül szó esett még arról is, hogy nem tett le végleg a visszavonulásról sem, mert szeretne az élete más területeire is fókuszálni. Továbbá azt sem zárja ki, hogy később más szerepekben, de e-sporttal foglalkozzon. Ezek a játékon kívüli célok sajnos nehezen összeegyeztethetőek az Imperial jelenlegi utazási igényével. Csak az elmúlt hetekben megjárták Lengyelországot bootcamp céljából, majd Brazíliába mentek az RMR selejtezők miatt, most pedig jönnek vissza Európába, hogy március 1-jén a FURIA ellen játszanak az ESL Pro League 17. szezonjának B csoportjában.

Elindult az Esport1 Cliprace! Mutassátok meg a legjobb megmozdulásaitokat, a legkiforrottabb taktikáitokat, a legszebb lövéseiteket vagy éppen a leghihetetlenebb meneküléseiteket és zsebeljétek be az értékes nyeremények egyikét! A feltételekért és a tennivalókért kattintsatok ide!

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!