Jöhet a Kokainmedve előzményfilmje vagy a folytatás? Az író válaszolt!

Jöhet a Kokainmedve előzményfilmje vagy a folytatás? Az író válaszolt!

A Kokainmedve egy vad vígjáték egy bedrogozott medvéről, aki erőszakos és vidám gyilkolászásba kezd a szer hatására, de vajon mit hoz a jövő? Megkérdezték erről a film íróját.

Az év egyik legőrültebb horrorkomédiáját szállította a Kokainmedve, bár nekünk azért nem nyerte el igazán a tetszésünket, mindenesetre az igaz történeten alapuló alkotás elég nagy hypeot generált az elmúlt hetekben és még egy ingyenes játék is készült belőle.

A történet egyébként 1985-ben játszódik, amikor is egy drogfutár repülőgép-szerencsétlenségéből adódóan egy mackó kokaint fogyaszthat az erdő közepén, és bár a valóságban elpusztult az állat, a filmben felpörgeti a kábítószer Maci Lacit és véres mészárlásba kezd a helyiek között. A film még csak most került a mozikba, de már az a központi téma, hogy vajon készülhetnek-e majd a jövőben Kokainmackó projektek?

Jimmy Warden írta a Kokainmedve forgatókönyvét, aki a Twitteren görgetve talált rá a történetre. Úgy gondolja, hogy több filmet is elkészíthetnének ebből a sztoriból. A lehetséges folytatásokról kérdezték az írót:

”Mindenképpen elkészülhet a második rész. Azt hiszem, a trükk az, hogy egyelőre a földön maradjunk, és még ne ugorjunk fejest a cápa a filmmel (felröppent ugyanis egy hatósági kokain zsákmányt követően a cápás rész is – a szerk.). Kérdés hogyan lehet úgy folytatni a történetet, hogy az félig hihető is legyen, ahogyan szerintem ez a film is az?”

Egy esetleges előzményfilmről is érdeklődtek nála, mivel a sztori Andrew Carter Thorntonnal kezdődik, aki drogot dobál ki egy repülőgépből és mivel izgalmas karakterről van szó, ezért adja magát a téma:

„Katonai ejtőernyősből lett versenyló-edző, majd kábítószer-ellenes ügynöknek ált, de kipróbálta magát ügyvédként is, végül a kokaincsempészés mellett döntött. Ez mind szép és jó, de azt hiszem, ez számomra sokkal érdekesebb lenne dokumentumfilmként. Ő egy lenyűgöző karakter, de nem igazán illik bele a Kokainmedve történetébe. Azzal, hogy a medve lenyelte a kokaint, Andrew Carter Thornton története is véget ért.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!