Lelepleződött a legújabb Fortnite Icon Series tag

Lelepleződött a legújabb Fortnite Icon Series tag

Újabb streamer csatlakozott a neves társasághoz.

A Fortnite-ban már megszámlálhatatlan mennyiségű együttműködés történt, melyeknek köszönhetően a szigeten találkozhatunk mesebeli karakterekkel, más játékok hőseivel, filmszereplőkkel és még sorolhatnám. Talán a legizgalmasabb kollaborációk mégis az Icon Series keretében valósulnak meg, ugyanis ezeknek hála, minden alkalommal különböző hírességek kinézete válik megszerezhetővé a Battle Royale-ban.

A szériához csatlakozhatnak híres sportolók, ismert előadók és közkedvelt streamerek. Ezúttal ismét egy zseniális tartalomgyártót, a braziliai Flakes Powert köszönhetjük az Epic Games játékában.

Flakes közel 7 millió YouTube-feliratkozóval rendelkezik, és megkerülhetetlen alakja a Fortnite közösségnek. A rajongók egyszerűen eksztázisban törtek ki, mikor a streamer élő adásban leleplezte a kinézetét.

A hozzá kapcsolódó kozmetikai elemek a mai naptól vásárolhatóak meg az Item Shopban. Hozzájuthatunk a Flakes Power skinhez és a Phantom Power stílushoz – melyek között a Get Flakey Emote-tal válthatunk –, az Electro-Crest Back Blinghez és az Electric Crescents Pickaxe-hez. Ezeket az alábbi képen tekinthetitek meg:

Ezeken felül 5 Creative pálya is készült, melyeket direkt erre a tematikára húztak fel, és tökéletes kikapcsolódást biztosítanak egy kis hétvégi játékhoz a barátinkkal.

  • Hero 1v1 Build Battle (2 Players): 0451-4567-0207

  • Red Vs Blue Arena: 1470-4514-1615

  • Custom Trio Arena: 0898-6756-1604

  • Flakes Deathrun 3.0: 5166-1256-8261

  • MegaRamp: 7475-7999-6836

Jó szórakozást mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek tetszenek az új itemek?

  • 63 %
  • 38 %