Végre Joel is feltűnik a The Last of Us következő részében, de nem az a Joel

Végre Joel is feltűnik a The Last of Us következő részében, de nem az a Joel

Egyre közelebb van a szezon fináléja, hétfőn már a The Last of Us 8. része érkezik az HBO Maxre!

Ne higgyetek a divatból és szándékos ártó nézők szavának. Hiába pontozzák le a The Last of Us egy-egy epizódját pusztán egy csók miatt, a széria semmit nem veszít a minőségéből, a mondanivalójából. Azt is megmerem kockáztatni, hogy ezek a divatfikázók anélkül húzzák le a részeket, hogy egyáltalán megnézték volna azokat vagy ismernék a széria alapjául szolgáló játékokat.

Annyi baj legyen. A sorozat elképesztően népszerű és elképesztően minőségi, eddig nyugodtan kijelenthetjük, hogy az HBO The Last of Us-sorozata minden idők legjobb játékadaptációja.

Hétfő hajnalban érkezett meg a legfrissebb epizód, amiben picit visszautaztunk az időben, Ellie és Riley történetét láthattunk. Gyakorlatilag a videójáték első részének Left Behind c. kiegészítőjét dolgozták fel a hétfői epizóddal, annak minden erős és kevésbé erős pillanatával együtt.

A jövő héten pedig már belecsapunk a lezárásba. A nyolcadik epizód már a nagy finálét vezeti majd fel, ráadásul egy igazán neves vendégszereplő is feltűnik a következő részben. A folytatásban Ellie összetűzésbe kerül majd egy bizonyos Daviddel és annak bandájával, aminek tagja lesz James is, méghozzá Troy Baker megformálásában. Troy Baker alakította Joelt a The Last of Us Part I és II-ben is!

Troy Baker karaktere az előzetesben

Az már tuti, hogy az HBO berendelte a második évadot, azt azonban még nem tudjuk, hogy pontosan mit várhatunk a folytatástól. Nyilván a videójátékok második epizódja kerül majd feldolgozásra, de néhány rajongói teória szerint a Part II akár két külön évadot is megérdemelne.

Akárhogy is, mi már tűkön ülve várjuk az első szezon lezárását, ahogy a Part I PC-s megjelenését is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!