Akciófigyelő: Egy 11 000 Ft-os játékot ad ingyen az Epic

Akciófigyelő: Egy 11 000 Ft-os játékot ad ingyen az Epic

Gyárak és termőföldek várnak rád a legújabb ingyenes videójátékban.

Vannak olyan kiadók a gaming iparágon belül, amelyek kifejezetten egy adott stílusra szakosodnak. Közéjük tartozik a Kasedo Games, ugyanis a brit székhelyű vállalat kifejezetten a stratégia és menedzser műfajokon belül tette már le a névjegyét (Ixion, City of Gangsters és a többi). Nem is olyan rég találkozhattál már az egyik alkotásukkal, mivel az Epic Games Store-on ingyen behúzhattad a Recipe for Disastert, az étterem menedzselős őrültséget. Ezúttal egy jóval földhözragadtabb vidékre kalauzol el téged a Kasedo, ugyanis a következő egy hétben nulla forintért csaphatsz le a Rise of Industryre.

Rise of Industry

A városépítős játék fejlesztésére azt a Dapper Penguin Studiost kérték fel, akik a már korábban említett Recipe for Disastert is készítették. Úgy tűnik, hogy az EGS egy hosszabb távú szerződést ütött nyélbe a Kasedóval, mert ez már a harmadik játékuk, amit az elmúlt hónapban odaadtak ingyen a felhasználóiknak. A Rise of Industry a 20. század első feléig tekeri vissza az idő kerekét, ebben a korszakban kell létrehoznod egy dinamikusan fejlődő, emellett prosperáló települést, amely szép lassan egy valódi világvárosként vonulhat be a virtuális történelemkönyvekbe. A valódi kihívást az jelenti, hogy az alapanyagoktól a késztermékekig mindent neked kell menedzselned. Ezért az élményért Steamen jelenleg 28,99 eurót kérnek el, azaz nagyjából 11 000 forintot sporólhatsz néhány kattintással.

Az ingyenes Duskers videójátékot március 9-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a városépítős játékokat?