Így is adaptálhatták volna a The Last of Ust az egyik színész szerint

Így is adaptálhatták volna a The Last of Ust az egyik színész szerint

A Naughty Dog remekművét több módon is elképzelték a filmes világ szakemberei.

Egészen elképesztő, hogy mekkora siker az HBO Maxon futó The Last of Us sorozat. A világ egyik legjobb videójátékát sikerült úgy átültetni egy teljesen másik műfajba, hogy a rajongók, a laikusok és a kritikusok egyaránt az egekig magasztalják. Jelenleg az IMDB-n közel 240 000 szavazat mellet 9,1-es pontszámmal rendelkezik Neil Druckmann és Craig Mazin munkájának gyümölcse, amely többek között Pedro Pascalból még nagyobb sztárt csinált. A játékból és a sorozatból egyaránt ismerős Jeffrey Pierce (Tommy és Perry) elárulta, hogy akár teljesen más irányból is megközelíthették volna Joel és Ellie kalandjait.

Élőszereplős sorozat helyett valami egészen más

Egy The Directnek adott exkluzív interjúban elárulta a TLoU színésze/szinkronszínésze, hogy a producerek fejében megfordult egy önálló film gondolata. Más alkalommal motion-capture-rel készített animációs szériát tervezgettek, azonban egyikből sem lett semmi. Utóbbi kifejezetten érdekes ötlet volt, ugyanis az utóbbi időben berobbantak a köztudatba a videójátékok animációs adaptációi. Ott van a Cyberpunk: Edgerunners, amely a CD Projekt Red remekművén alapuló, egy évados akcióorgiával kényeztette az erre fogékonyakat. A legnagyobb meglepetést azonban nem az Edgerunners, hanem az Arcane jelentette az elmúlt években ezen a fronton. A League of Legends karakterein alapuló netflixes feldolgozás gyakorlatilag mindent megnyert a kategóriáján belül, nem véletlen várják milliók a második évadot.

A The Last of Us következő részére nem kell sokat várnotok, 2023. március 6-án hajnalban már huppanhattok le a nyolcadik epizód elé, amely tovább görgeti az egyre izgalmas cselekményeket.

Kövess Minket!



Te játszottál a The Last of Us Part 2-val?