Akciófigyelő: Ingyen lehet a tiéd az egyik legjobb RPG!

Akciófigyelő: Ingyen lehet a tiéd az egyik legjobb RPG!

Aki szereti az RPG-ket, annak megkerülhetetlen a műfaj egyik igazi klasszikusa.

Az Amazon Prime Gaming előfizetéses szolgáltatás minden gamer számára egy valóban kihagyhatatlan ajánlatnak számít. Nemcsak behúzhatsz vele egy csomó ingyenes kozmetikai tartalmat a legnépszerűbb videójátékokhoz (League of Legends, VALORANT, SMITE, Assassin's Creed: Valhalla stb.), hanem minden hónapban több teljes játékot is megszerezhetsz nulla forintért. Azért lehet azt állítani, hogy nem kell igazából pénzt költeni a szolgáltatásra, mivel rendelkezik egy "free trial" időszakkal. Ez azt jelenti, hogy akkor is megkaparinthatod az extra lootot, ha csak az ingyenes időszakra regisztrálsz, majd teljes egészében lemondod az előfizetést. Ezúttal a Baldur's Gate: Enchanced Edition került a havi ajánlatba, a következő 33 napban teljesen ingyen lecsaphatsz a klasszikus RPG-fantasy műfaj egyik legismertebb és legjobb darabjának felújított változatára.

Baldur's Gate: Enhanced Edition

A játék legelső verziója 1998-ban jelent meg, a digitális felújított kiadást 2013 januárjában publikálta a Beamdog csapata. Bár nem látványos a fejlődés a múlt évezred végi remekműhöz képest, mai fejjel mégis inkább az Enchanced Editiont érdemes választani. Az izometrikus nézet, a D&D elemek, az összetett karaktermenedzselési feladatok sokakat eltántoríthatnak a kipróbálásától, amivel nincs is baj. Nem mindenkinek kell minden műfajt és stílust kedvelni.

A Baldur's Gate sorozat 3. számozott folytatása idén érkezik meg a polcokra, az előrendelőknek külön kedvezménnyel is készül a Larian Studios!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendelted már a Baldur's Gate 3-at?