Eredetileg nem Pedro Pascalnak szánták Joel szerepét a The Last of Usban

Eredetileg nem Pedro Pascalnak szánták Joel szerepét a The Last of Usban

Pedro Pascal előtt egy teljesen más karakterben gondolkoztak a sorozat készítői.

Elég nagyot megy a The Last os Us videójátékból készült élőszereplős sorozata, bár sokan a legjobb adaptációnak tartják, néhányan már azért úgy érzik nincs benne elég akció és egyre csak laposodik az évad, mindenesetre most egy újabb érdekesség derült ki a projekt kapcsán. A The Direct leült ugyanis beszélgetni Jeffrey Pierce-szel, aki Perryt alakítja a szériában, és elárulta, hogy Mahershala Ali majdnem megkapta a főszerepet még Pedro Pascal előtt.

Az 51 esztendős Pierce – egyébként a videojátékban Tommy Millernek kölcsönözte a hangját – a munkálatok megkezdése előtt még úgy gondolta, hogy nem ő játssza majd el a karakterét, ha Ali kapja a szerepet, ráadásul úgy érezte Pascal (47 éves) esetében is kevés erre az esélye a köztük lévő korkülönbség miatt. Ez egy sakk-matt helyzetnek tűnt a Tom szerepében visszatérni vágyó férfi számára.

„Eredetileg Mahershala Alival beszéltek arról, hogy ő játssza Joelt, ami egyértelmű jelzés volt akkor, hogy nem én fogom életre kelteni Tommyt. De amikor Pedro [Pascal] kapta meg a főszerepet, tudtam, hogy ez biztosan nem történik, függetlenül attól, hogy idősebb vagyok Pedro Pascalnál. Szóval nem tápláltam illúziókat ezzel kapcsolatban.”

Végül nem Mahershala kapta a The Last os Us egyik főszerepét, viszont az oaklandi születésű színésznek nem kellett sokáig búslakodnia, hiszen bekerült a MCU Blade stábjába, ráadásul ő bújhat Penge bőrébe, már ha egyszer elkészül ez a projekt, jelenleg ugyanis 2024-re csúsztatták a vámpírvadász legújabb kalandját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: theilluminerdi.com

Kövess Minket!