Veszélyben a LEGO Star Wars Mandalorian DLC!

Veszélyben a LEGO Star Wars Mandalorian DLC!

Rossz hírek érkeztek!

A LEGO játékok soha nem akarták magukat igazán komolyan venni. Viszont a humor, a sokszor nagyon eltalált atmoszféra és az érdekes játékmenet miatt, a játékosok nagyon szerették őket. Az eladási számok az évek során egyre szebbek lettek. A népszerűség pedig úgy tűnik még mindig nem hágott a tetőfokára. Hiszen a legutóbbi nagy dobásuk, a Skywalker Saga minden eddigi rekordjukat megdöntötte.

Most pedig újabb hírek érkeztek arról, hogy a TT Games ismét nagyot akar alkotni. Terveik szerint, a következő projektjük a Harry Potter univerzumba kalauzol majd minket, ami a Hogwarts Legacy sikere után teljesen logikus lépés.

Viszont a TT erőforrásai végesek. Ha a fejlesztő gárda Rowling világát akarja priózni, akkor annak ára van. Az első híresztelések szerint töröltek egy Disney játékot, amiben a Micimackó, a Dzsungel Könyve és a Karib Tenger Kalózai kaptak volna szerepet. A Project Cosmos keretei között, jött volna egy Guardians of the Galaxy játék is, de most az is lakat alá került. A sor pedig ezzel még nem ért véget. Ugyan nem került törlésre, de a LEGO Star Wars Mandalorian DLC és a LEGO Batman kiadási dátuma is csúszik. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!