LoL: Extra jutalmakat követelnek az idézők a Riottól

LoL: Extra jutalmakat követelnek az idézők a Riottól

Igazuk is van a LoL-osoknak, meg nem is.

Ingyenesen elérhető tartalomból, ha Dunát nem is, de egy kisebb csermelyt azért rekeszteni lehet a League of Legendsben. Mivel maga a játék teljesen free-to-play modellt használ, ezért csak a kozmetikai extrák azok, amelyek a valódi bevételt jelentik a Riot Games számára. Ezekből a skinekből, chromákból, hangulatjelekből (és még lehetne sorolni) rengeteg van jelenleg a LoL-ban, ami többé-kevésbé kielégíti az idézők igényeit. A napokban a legnagyobb közösségi fórumon ennek ellenére egy nagyobb társaság, akik további extra jutalmakat követelnek a fejlesztőtől.

Mesterré válni nem kevés idő, cserében egyetlen dolgot kapsz

Minden karakterrel meg lehet szerezni a 7-es szintű hősismeretet, amely arról árulkodik a Szurdokban és a Szakadékban, hogy a játékos tapasztalatát nem igazán kell megkérdőjelezni. Ettől függetlenül azt sosem szabad elvárni, hogy attól mert valaki mastery lvl 7-es egy hőssel, úgy játsszon, mint a világ legjobb e-sportolói. Az is lehet, hogy hosszú és keserves játékórák segítségével grindolta az utolsó tokeneket, amelyekből kovácsolhatta a maximális ismereti szintet. Ez az extra "hangulatjel" az egyetlen jutalom, amelyet jelenleg átnyújt ezüsttálcán a Riot a játékosok számára. De akkor miért követelőznek a LoL-osok, ha egyébként nem maradnak üres kézzel, amikor elérik a mastery lvl 4-5-6-7-es szintet?

Amit szeretne a közösség

Rengetegen visszajeleztek azzal kapcsolatban, hogy további bónuszokat kéne adnia a fejlesztőknek, ha megszerzésre került a 7-es szintű hősismeret.

  • Extra title: Ezt a töltőképernyőn láthatják a társak és az ellenfelek. Pl.: "Noxus keze" Dariusnál, vagy "Sötét gyermek" Annie-nél
  • Extra Eternals: Az Örökkévalók alapjában egy halott ötlet, remélhetőleg nem is kap több támogatást a jövőben ez a funkció, de legalább ennyivel jutalmazhatna a Riot
  • Extra chroma: Egy átszínezés még inkább motiválhatná a játékosokat, hogy minél több S-t és S+-t szerezzenek a hősökkel

Makaria sem rejtette véka alá a véleményét. Magyarország legnagyobb szintű játékosának valódi szenvedéllyé vált, hogy minden karakterrel megszerezze a mastery lvl 7-et. Milio lehet a következő a sorban, erre azonban még néhány hetet várnia kell a streamer/casternek.

„Szerintem szuper lenne, ha valamit adna a Riot még pluszban, legyen az akár egy apróság. Esetleg lehetne egy nyilvános rangsor arról a kliensen belül, hogy kinek hány mastery pontja van egy-egy hőssel. Ez alapján lehetne mérni a teljesítményt, össze lehetne hasonlítani magadat a többiekkel az adott rangon, szinten stb.”

A plusz jutalmak ötlete kifejezetten előremutató a közösség részéről. Talán a Riot Gamesnek is felnyílik a szeme a beszélgetés kapcsán, amely elindult ebben a témában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Neked van legalább 5 hősöd, amelyik mastery lvl 7-es?