Lezárultak a K&H MNEB LoL nyílt selejtezői – ők jutottak be a tavaszi kupára!

Lezárultak a K&H MNEB LoL nyílt selejtezői – ők jutottak be a tavaszi kupára!

Ez a két csapat már biztosan ott lesz az K&H MNEB tavaszi LoL-kupáján!

Március 11-én tartották az első, március 12-én pedig a második Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H 2023-as évadának nyílt selejtezőjét! Mindkét kvalifikáció győztese ott lesz majd a hamarosan startoló tavaszi minor kupán, ahol felvehetik a versenyt a meghívott együttesekkel. Az elmúlt napok hősei között ismerős nevekre bukkanhattok, ami előrevetíti azt, hogy ezek a játékosok nem szerepelnek majd a meghívott szervezetek kezdőötöseiben.

Botlane players are perma inflated

Az első selejtező abszolút legjobbjait egy olyan trió vezette győzelemre, amellyel korábban találkozhattatok már magyar versenyeken. A bagó-DOLOR-Keligan triász Győri Ezüst Páncélosként a Megyék Csatájában, Crea Esportsként a K&H MNEB 3. évadában szerepelt, emellett több kisebb tornán is ott voltak az élmezőnyben. Hozzájuk csatlakozott YEEHA és nealses, így állt össze az az ötös, amelyik már készülhet a jövő heti rájátszásra.

SPMKB

Jóval ismertebb nevekből verbuválták a második kvali bajnokát. A felső ösvényen wAZIER büntette az ellenfeleket, dzsungelben Paresz dominált. A középső ösvényt Sora sajátította ki, boton a kisze-benen duóval nem lehetett mit kezdeni. Streamerek és e-sportolók egy csapatban? Igen, de majd a "nagyok" között derül majd ki, hogy ez a mix mire lesz képes.

A K&H MNEB LoL versenyjátékának tavaszi évadát élőben követhetitek március 22-étől az Esport1 felületein, a tét nem kevesebb, mint 500 000 forint!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!