Karrigan már kipróbálta a Source 2-t?

Karrigan már kipróbálta a Source 2-t?

Twistzz szerint az emberek túlreagálják az egész Source 2 témát és nem lesznek olyan nagy változások a játékban. De honnan tudja? Talán karrigantől?

A FaZe is részt vesz az ESL Pro League 17. szezonjában, ahol két győzelemmel garantálták a továbbjutásukat, ám vasárnap a Vitality kifogott rajtuk, így csak a legjobb 12 közül indulhatnak majd a Grand Slam álomért. Az egyik meccsük utáni interjúban azonban nem csak ez a végső cél, hanem a Source 2 is felmerült, karrigan pedig nem igazán tudta leplezni, hogy nem beszélhet róla.

Mint az alábbi videóban is látható, miközben Twistzz a Source 2-vel kapcsolatos várakozásról fejti ki a véleményét, karrigan próbál úgy tenni a kamera kedvéért, mintha fogalma se lenne róla, hogy miről is van szó. Ezután rögtön neki is szegezték a kérdést, hogy bejön-e neki az egyik seattle-i étteremlánc, hátha elkotyogja, hogy járt a városban, de erre sem válaszolt.

Helyette inkább Twistzz próbált egy nem túl sejtelmes mondattal segíteni társán, aki alighanem egy NDA, vagyis titoktartási szerződés alatt áll a Valve-val. A kanadai végig karrigant szugerálva azt mondta: „Volt három nap szünetünk az egyhónapos felkészülésünk alatt. Valaki talán vagy talán nem Seattle-be ment akkor. De ja, nem erősíthetem meg.”

Twistzz egyébként a következőket mondta az interjú alatt a Source 2-vel kapcsolatban. Ebből szintén erősen ki lehet érezni, hogy talán többet tud a témáról, mint amit elmondhat:

„Szerintem az emberek nagyon túlreagálják a Source 2 dolgot. Úgy gondolom, hogy a Source 2 elsődlegesen arra szolgál majd, hogy a pályákat rendbehozzák. Megoldjanak textúrákkal vagy bármi egyébbel kapcsolatos bajokat. Például Overpasson, ha hosszú baloldalán sétálsz, be fogsz akadni. Szerintem ilyen dolgokat fognak kijavítani. Talán néhány gránát és pálya specifikus bugot. Őszintén, ha ránézel egy olyan pályára mint Tuscan, akkor az lehet a limit, amit a Source 1-gyel el lehet érni.”

Borítókép: Valve & HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!