Fortnite: Cseles módon térhet vissza  Flint-Knock és a Charge Shotgun

Fortnite: Cseles módon térhet vissza Flint-Knock és a Charge Shotgun

Akár féltucat régebbi tárgy is visszatérhet, ha bekerülnek ezek a kiegészítők.

A Chapter 4 kezdetekor bekerült augmentsek hatalmas jelentőséggel bírnak, ugyanis különleges képességekre, illetve tárgyakra tehetünk szert általuk a menetek során. Bizonyos időközönként két lehetőség közül választhatunk, így minden menetben más és más összeállítással játszhatunk.

Természetessen az új évaddal kerültek be friss lehetőségek, és úgy néz ki, hogy ez a közeljövőben is folytatódni fog. Shiina – az ismert szivárogtató – a napokban osztotta meg, hogy Chapter 4 Season 2-ben a fellelhető adatok alapján, milyen kiegészítőkre számíthatunk:

Összesen négy augments került bemutatásra, melyek mind valamilyen tárgyal jutalmazzák tulajdonosukat. A Go For Broke választójának egy Charge Shotgunt és egy Flint-Knockot ad, a Game Time egy Pizza Partyt, a Trackers Armory egy Shadow Trackert és egy Flare Gunt, a Springtime Blowout pedig egy Egg Launchert.

Ha összeadjuk, hogy hamarosan itt van április 9 – és ezzel a húsvét –, valamint az Egg Launcher is elérhető lesz, valószínűleg még az ünnep előtt megtörténik az ezen újításokat felsorakoztató frissítés. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek kell még több kiegészeítő?

  • 38 %
  • 63 %