Ezért imádja Ninja az új Fortnite seasont

Ezért imádja Ninja az új Fortnite seasont

A tartalomgyártók is kipróbálták Chapter 4 Season 2-őt. Nézzük, hogy mit gondol róla a legismertebb.

Most már eltelt pár nap a Fortnite legújabb évadának megjelenése óta, így megérkeztek az első releváns vélemények is. Úgy vettem észre, hogy a játékosok többségében elégedettek a fejlesztésekkel, csapán a belső nézetes mód hiánya vet némi árnyékot rájuk – ami remélhetőleg a közeljövőben azért bekerül. Ilyenkor mindenki várja, hogy mi lesz a tartalomgyártók reakciója, hiszen tőlük nagyban függ a játék népszerűséges és megítélése.

Ninja – a legendás streamer – sem rejtette véka alá véleményét, és az egyik kedvencének kiáltotta ki Chapter 4 Season 2-őt. A YouTube-csatornáján közzé is tett egy videót az első menetéről, mely a „Miért Season 2 a legjobb" nevet viseli.

A felvételeken a frissítés utáni első menetét követhetjük nyomon, melyben szinte minden új tárgyat kipróbál. Elsőként a Havoc Suppressed Assault Rifle kerül a kezébe, melyet elképesztő pontossággal használ, és már-már igazságtalanul erősnek tart. Később rábukkan az évad legizgalmasabb fegyverére, a Kinetic Blade-re, aminek a képességeitől még a szava is elakad. A fordulat akkor áll be, mikor a szintén új Overlocked Power Rifle-lel egy másodperc alatt elpusztítják. Ekkor jön rá, hogy ez az item fogja uralni az elkövetkezendő hónapokat, ugyanis hatalmas a sebzése, pontos, valamint egész gyorsan tüzel. Társával természetesen megnyerik a menetet, és ugranak is be a következőbe.

Úgy tűnik, hogy tényleg jót tett a játéknak a fegyverek számának csökkentése. Most a menetek során jóval kisebb a választék, azonban minden bent lévő tárgy kimondottan hasznos a maga kategóriájában. Ha az Epic Games még ebben az évadban meglepne minket a belső nézetes móddal, nem kérdés, hogy tényleg a valaha volt legjobb seasonről lenne szó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek, hogy tetszik az évad?

  • 54 %
  • 23 %
  • 23 %