Fortnite: Brutális tárgyak érkeztek Chapter 4 Season 2-vel, de nem felhőtlen az öröm

Fortnite: Brutális tárgyak érkeztek Chapter 4 Season 2-vel, de nem felhőtlen az öröm

Eljött a várva várt nap, kezdetét vette az új évad.

Annak ellenére, hogy az Epic Games ide-oda pakolta Chapter 4 Season 2 kezdő dátumát, ez a nap is elérkezett. Ma délelőtt leálltak a szerverek, és elindult a frissítés, mely során a szokásos módon megváltozik a sziget egy része, valamint rengeteg új tárgy kerül ki és be, ezáltal pedig egy újabb korszak kezdődik a Fortnite életében. 

A kiszivárogtatott információknak megfelelően kaptunk két új járművet, valamint jó pár eddig ismeretlen fegyvert is, melyeket az alábbi galériában tekinthettek meg.

VICTORY CROWN ROGUE

A galériáért kattints a képre!

Ezek közül a legizgalmasabb minden bizonnyal a Kinetic Blade, mely szuper erősnek tűnik, és teljesen új mechanikát hozott a játékba. Számíthattunk rá, hogy a Shockwave Hammer után lesznek még hasonló próbálkozások, főleg, hogy egész jól fogadta a közösség. A két jármű inkább csak kinézetben tud újat mutatni, a fegyverek pedig mondhatni, hogy csupán újragondolások, ez pedig a játékosok egy részét igencsak letörte.

A Havoc Suppressed Assault Rifle kinézete nagyjából megfelel a Hammer Assault Rifle továbbfejlesztett verziójának, de ugyanez elmondható az Overlocked Pulse Rifle-ről is. Arról nem is beszélve, hogy mindenki várta vissza az eredeti Pump Shotgunt, de helyette egy Havoc Pump Shotgunt kaptunk – ez utóbbi verte ki a legtöbbeknél a biztosítékot.

Természetesen az évad során hétről hétre változni fog a fegyverek felhozatala, így most még felesleges lenne a jövővel kapcsolatos messzemenő következtetéseket levonnunk. Összességében ha attól eltekintünk, hogy ezek nem teljesen új elgondolások, egész jól kiegészíthetik a mostani metát. Pár hét és sokkal bölcsebbek leszünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Mi az első benyomásotok a seasonről?

  • 55 %
  • 18 %
  • 27 %