Fortnite: Kiderült a következő Battle Pass összes skinje?

Fortnite: Kiderült a következő Battle Pass összes skinje?

Az új kinézeteknek nem sikerült lenyűgözniük a játékosokat.

Hiába pakolgatta az Epic Games előre majd hátra a Chapter 4 Season 2 kezdő dátumát, most már valóban csak egy nap választ el bennünket tőle. A szivárogtatók eddigi információin felül – mint a belső nézetes mód, vagy néhány Battle Pass elem – az Epic is elkezdte a teaserek megosztását a közösségi platformjain, melyek középpontjában most új outfitek álltak.

Három új bevezetővel találkozhattunk, és ezeken összesen három skin volt látható, melyek valószínűleg a Battle Passhez tartoznak majd – ezt az alábbi leak is megerősíti.

Ebből nagyjából meg is tudtuk a következő Battle Pass kinézeteit, ugyanis ezek és az Attack on Titan tartalmak mellé nem igazán fér be más, főleg mivel általában egy skinhez több stílus is tartozik, melyek külön oldhatóak fel. Az mindenképp pozitívum, hogy saját készítésű és együttműködésből származó elemekkel is találkozhatunk majd, azonban eddig nem ez tűnik a legizgalmasabb csatabérletnek.

A közösség nagyobb részében inkább csalódottságot váltottak ki a teaserek, ugyanis ennél sokkal különlegesebb itemekre számítottak, főleg az előző Battle Pass után, amit sokan az eddigi leggyengébb próbálkozásnak tituláltak. Az egyik hozzászóló például az alábbit írta az Epic új bevezetőit látva:

„Ez lesz a valaha volt legbénább Battle Pass, ez most nagyon nem sikerült Fortnite..."

Természetesen teljesen szubjektív, hogy kinek éppen mi tetszik, így lehet, hogy másoknak viszont leesik az álla a kinézetektől, majd kiderül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek tetszenek ezek a skinek?

  • 29 %
  • 43 %
  • 29 %