Hamarabb érkezik a következő Fortnite évad!

Hamarabb érkezik a következő Fortnite évad!

Így kevesebb időnk maradt a Battle Pass kimaxolására.

Vészesen közeledik a Chapter 4 Season 1 vége, de elé még betuszkolt az Epic Games egy hatalmas eventet, a Most Wantedot. A játékosoknak többek között ezáltal lehetőségük adódik számos régi fegyvert újra kézbe venniük, valamint egy ingyen skint is bezsebelhetnek. Valószínűleg ez az évad utolsó nagyobb megmozdulása, főleg annak tudatában, hogy a Chapter 4 Season 2 kezdetét a napokban előrébb hozták.

A Fortnite Status twitter-fiókon jelentették be, hogy a tervezett március 10-e helyett, március 8-án zárul a jelenlegi évad.

Ez azok számára lehet rossz hír, akik nem haladnak jól a Battle Pass jutalmainak megszerzésével. Az Epic azonban erre is gondolt, és március 2-tól XP event lesz, így senkinek nem kell kétségbeesnie, a kozmetikai elemekhez könnyedén hozzájuthatunk.

A közelgő Chapter 4 Season 2-ről még alig tudunk valamit, de egyesek szerint a fő téma az Attack On Titan együttműködésen alapszik majd. Több szivárogtatás is érkezett a múltban ezzel kapcsolatosan, így a jövőben majdnem biztosak lehetünk a megvalósulásában.

Ti mire számítotok a játék következő évadában?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várjátok már a következő évadot?

  • 57 %
  • 43 %