Kiderült a következő Fortnite Battle Pass néhány eleme

Kiderült a következő Fortnite Battle Pass néhány eleme

Nyakunkon a Chapter 4 Season 2, a szivárogtatások száma pedig egyre nő.

Remélem, hogy mindenki sikeresen megszerezte már a jelenlegi Battle Pass itemjeit, hiszen két nap, és a Fortnite életének egy újabb fejezete zárul le. Az érkező Chapter 4 Season 2-ről nem tudunk még sok mindent, azonban ahogy közeledik a kezdődátum, szépen lassan gyűlnek a szivárogtatások. A napokban például kiderült – nagy örömünkre –, hogy már biztosan elérhető lesz a belső nézetes játékmód, amire oly régóta várunk.

Szintén örömhír, hogy a már közel egy éve emlegetett Attack on Titan együttműködés, a következő Battle Pass részeként lesz elérhető.

Shiina és minden neves szivárogtató arról számolt be, hogy a csatabérlet tartalmazni fogja a sorozatból ismert Eren Yeager karakterét, valamint néhány hozzá tartozó tárgyat, mint például az Ice Fist of a Titan pickaxe vagy a Scout Regime Salute hangulatjel.

Az is nyilvánvalóvá vált, hogy további Star Wars skinekre is számíthatunk. Jelenleg nem tisztázott, hogy a Battle Pass vagy az Item Shop lesz-e a lelőhelyük, de két új karakter lesz beszerezhető. A kérdés, hogy a játékosok mennyi együttműködésből származó tartalmat szeretnének, hiszen az utóbbi időszakban nagyobb sikere volt az Epic Games saját készítésű kinézeteinek, melyekkel a Fortnite-ban találkozhattunk először.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik skineket részesíted előnyben?

  • 33 %
  • 22 %
  • 44 %