Fortnite: Pár napon belül elérhetővé válhat a belső nézetes mód

Fortnite: Pár napon belül elérhetővé válhat a belső nézetes mód

A korábbi szivárogtatások hamisnak bizonyultak, remélhetőleg ezúttal nem tévednek.

Az már korábban kiderült, hogy a Chapter 4 második szezonja a vártnál hamarabb érkezhet, és már a jövő héten érkezhet a Season 2. A játékosok óriási várakozással tekintenek a következő évadra, mert a Zero Build mód óta talán a legnagyobb durranás érkezik a játékba. Jó ideje pletykálnak egy belső nézetes, fps módról, amiről sokáig azt hihettük, hogy csak a jóval távolabbi jövőben érkezik. Azonban egy hiba miatt már belekóstolhatott a közösség, az állapotából ítélve pedig sokan reménykedtek, hogy már most megkaphatjuk.

Nos, ők úgy tűnik örülhetnek, ugyanis egy csoport prominens kiszivárogtató megerősítette, hogy a második szezon megjelenésekor debütál egy Fortnite first person mód. Persze nem ez az első alkalom, hogy erről hallunk, az ezzel kapcsolatos pletykák már legalább 2022 júniusa óta tartanak. Most a Fortnite-világ legjelentősebb kiszivárogtatói, HYPEX és ShiinaBR a Twitteren kijelentették, hogy olyan bennfentes információkat kaptak, amelyek gyakorlatilag megerősítették a belső nézetes mód érkezését. HYPEX konkrétan azt állította, hogy úgy tűnik, ez egy opcionális beállítás, amelyet a felhasználók egy gombnyomással bekapcsolhatnak, mivel „a legtöbb dolog, amit ez a forrás látott, harmadik személyű módban volt".

Ez annyiból érthető, hogy az építkezés azért jóval nehezebb lenne belső nézetből, de persze okosabbak leszünk, ha ténylegesen megérkezik a játékba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!