Ezekre az újdonságokra számíthatunk a Fortnite következő évadában

Ezekre az újdonságokra számíthatunk a Fortnite következő évadában

Egy nap választ el minket Chapter 4 Season 2-től.

Habár nagyon sokáig semmi kézzelfogható információnk nem volt arról, hogy pontosan mire is számíthatunk a következő season során, a napokban elárasztottak minket a különféle szivárogtatások. Kiderült, hogy végre valahára érkezik a belső nézetes játékmód, hogy milyen különleges skinekre számíthatunk a Battle Pass-ban, valamint pár közelgő legendás kiegészítő is felborzolta a kedélyeket.

Ezeken felül több, a Battle Royale-lal kapcsolatos újítást is megtudtunk, melyeket HYPEX – a leghíresebb leaker – az alábbi posztban foglalt össze.

Úgy tudja, hogy visszatér a továbbfejlesztett Lucky Landing terület a szigetre, valamint egy Neo-Tokyo POI is megjelenik majd. Lehetőségünk lesz egy különleges karddal harcba indulnunk, de új pisztoly és új – vagy egy régi, de átdolgozott – shotgun is bekerül a játékba. A nagy sikerű motorkerékpárok családja is bővül egy futurisztikus társsal, valamint egy új mobilitási eszköz is megjelenik majd, melyen csúszva közlekedhetünk.

Ezek alapján ígéretesnek tűnik a Chapter 4 Season 2, azonban a közelgő záróeseményről még semmit nem tudunk. A mai nap folyamán megjelent az égen egy hatalmas piros rift, de a szerepe még tisztázatlan. Mindenesetre már nem kell sokat várnunk, hogy mindenre fény derüljön, ugyanis holnap zárul a jelenlegi évad.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várjátok a következő seasont?

  • 71 %
  • 29 %