Fortnite: A közösség már most kiakadt Chapter 4 Season 2 új kiegészítőin

Fortnite: A közösség már most kiakadt Chapter 4 Season 2 új kiegészítőin

Olyan kiegészítőkkel találkozhatunk majd, melyekre senki nem számított.

Nem kérdés, hogy a Fortnite az egyik legnagyobb sebességgel fejlődő játék, ahol tényleg heti rendszerességgel érkeznek mindent megváltoztató frissítések. Ennek alapjáraton örülünk, hiszen ez tartja frissen a Battle Royale-t, de ezzel együtt jár, hogy néha nem kívánt funkciók és tárgyak is bekerülnek a játékbaÁltalában ezek nem okoznak akkora fennakadást, hiszen a szigeten megtalálható számtalan item között mindennek van ellenszere, azonban a legendás tárgyak esetenként olyan erősre sikerednek, hogy egész évadokra teszik rá a pecsétjüket.

A közösség egyik fele jelenleg is kivan a Deku's Smash és társai miatt, de a legújabb szivárogtatások alapján Chapter 4 Season 2-ben sem lesz sokkal rózsásabb a helyzet.

A leakerek szerint most olyan legendary kiegészítőkre számíthatunk, melyek automatikusan újraélesztenek bennünket, megnövelik a maximális pajzsunkat, de akár siphont is adhatnak. A bejelentést én is meglepődve olvastam, majd azonnal a kommentszekcióra vándorolt a tekintetem, ahol nem az öröm volt az uralkodó hangulat.

„Szuper, újabb ostobaság, mint amikor riftelsz a pajzsod törésekor. Elveszítjük a kiiktatásokat, mert az Epic folyamatosan menekülő tárgyakat ad a játékhoz" – írta egy csalódott hozzászóló.

Kétségtelen, hogy eddig is voltak nagyon erős képességek, de a kiszivárogtatottakkal össze sem lehet hasonlítani őket. Kíváncsian várjuk, hogy miként passzolnak majd Chapter 4 Season 2-höz, és reméljük, hogy az Epic Games figyelemmel fogja kísérni a játékosok visszajelzéseit, és adott helyzetben képesek lesznek változtatni. Aztán kitudja, még egy kellemes csalódás is lehet a végeredmény.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek szükség van ezekre a kiegészítőkre?

  • 82 %
  • 18 %