Szoboszlai Dominikék játékosa is dobogós a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H féltávjánál

Egyre nagyobb a tét hazánk egyik legmeghatározóbb FIFA-versenyén!

Új formátummal jelentkezik 2023-ban a FIFA HUNESZ Masters powered by K&H, amely ráadásul mostantól már teljes egészében a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság részeként folytatódik. A sorozat egy csoportkörből, helyosztókból és egy rájátszásból áll. A csoportkörbe meghívásos alapon kerülhet be 12 játékos, akik a szezon során egymással mérkőzhetnek meg, minden hónapban Round Robin formátumban. 2023-ban további két szezon lesz még a Mastersből, vagyis a 2. és 3. szezonban az előző szezon Top 8 játékosa alapból ott lehet, illetve az eddig elért eredmények alapján további 4 játékos kaphat még meghívást. Jelenleg az első szezon csoportkörének a feléhez érkeztünk, lássuk, hogyan is áll a mezőny!

12 játékos küzd meg azért, hogy a végén magasba emelhesse a trófeát. 11 fordulós a csoportkör, mindenki találkozik minden ellenfelével. Egy párharc Bo2-es összecsapás, az győz aki a két meccsen több gólt szerez. A győzelemért 3 pont, döntetlenért 1-1 pont, vereségért 0 pont jár. A legtöbb pontot eddig hjoci1995 szerezte 18-cal, hét lejátszott mérkőzéséből mindössze egyszer veszített (DomiNation_Benya ellen), ellenben hatszor is nyerni tudott. Őt követi 15 ponttal B3rti11, aki még eggyel kevesebb meccsen lépett pályára, ő rendelkezik a legjobb, +26-os gólkülönbséggel. A harmadik helyen a tavalyi PlayStationös bajnok, DomiNation_Benya található, aki 6 meccsen 5 győzelmet és 15 pontot szerzett eddig, így jó esélye van a rájátszásra. Azonban az egyetlen vereségét az ellen a FelhelyesLevi77 ellen szerezte, aki a 11. helyen áll három ponttal, tehát jól látható, hogy a mezőny nagyon erős, senki nem dőlhet hátra egyetlen fordulóban sem. Szintén play-off helyen áll DVSC_GrislyJam, akinek már sokkal inkább kell hátrafelé is pillantania, mert előnye mindösze 3 pont az őt üldöző boly előtt, akik mind szeretnék megúszni a helyosztókat.

 Az aktuális tabella

A rájátszásba összesen hat játékos kerül be. A legjobb négy automatikusan megváltja a jegyét a play-offra, míg az 5-8. helyezettek helyosztón vesznek részt, ahonnan ketten jutnak tovább a rájátszásba. A helyosztók Double Elimination (alsó-felső ágas) formátumban kerülnek megrendezésre. Az 5. helyen DomiNation_Sero jó helyzetben van, mert még csak öt meccset játszott, vagyis pontszámban még beérheti DVSC_Grislyt és lerázhatja HorvathG_-t és Theboy10-et. 8. még utolsó helyosztót érő helyen jelenleg ManlyDan tanyázik 9 ponttal, ám ő is már hét mérkőzésen van túl, az őt 6 ponttal követő Adrian0214 kettővel kevesebbet játszott. Az 10.-11. helyen Radibiceps és a már említett FelhelyesLevi77 állnak 3-3 ponttal, míg a sereghajtó az eddig pont nélküli Patesz.

A mezőny aligha lehetne szorosabb, izgalmas és parázs párharcok várhatóak a helyekért a folytatásban is. A helyosztókat március 29-én rendezik meg, a top 6 pedig április másodikán csap össze a döntőben.

A 2023-AS HUNESZ FIFA MASTERS DÍJAZÁSAI AZ ALÁBBIAK SZERINT ALAKULNAK

  • 1. helyezett: 75.000 Ft
  • 2. helyezett: 50.000 Ft
  • 3. helyezett: 25.000 Ft

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.