Ingyenes COD: MW2, Anno 1800 konzolon – Ezekkel játszunk a hétvégén

Ingyenes COD: MW2, Anno 1800 konzolon – Ezekkel játszunk a hétvégén

Ezen játékok között mindenki találhat kedvére valót, amivel könnyedén elütheti a hétvégét.

Habár egész szép időnk van most, biztosan akad pár órája mindenkinek, hogy belevesse magát a játékok világába, és új kalandokban vegyen részt. Azért, hogy a keresgéléssel ne vesztegessetek el órákat, összeszedtem öt olyan játékot, melyeknek aktualitása van a héten. Szerencsére nem volt nehéz dolgom, hiszen kiváló címek elérhetőek el ingyenesen most, valamint izgalmas megjelenések is színesítették a hetet.

 Call of Duty: Modern Warfare 2 

A hatalmas sikerű COD: MW2-ben megérkezett a Season 2 Reloaded, mely apropóján mindenki számára ingyenesen kipróbálható a játék pár napig. Március 16 és 20 között van lehetőségünk felmérni a terepet, és belevetni magunkat jó pár  amúgy fizetős  játékmódba. Ha elnyeri a tetszésünket, akkor ráadásul Steam tavaszi vásárának a keretében most 35%-kal olcsóbban meg is vehetjük.

 Anno 1800 

Ez a városépítős stratégiai játék közel négy éve jelent meg, azonban eddig csak a PC-felhasználóknak volt lehetőségük élvezni. A konzolosok viszont most örülhetnek, ugyanis március 16-ától elérhető lett az Xbox Series S/X és a PS5 platforkon is. A franchise-nak ez a hetedik játéka, melyben az ipari forradalom idején tevékenykedhetünk, és építhetjük meg álmaink települését. 

 Warhammer 40000: Gladius – Relics of War 

Az Epic Games heti ingyenes játékaként most a jövőbe utazhatunk, ahol hatalmas háborúk dúlnak. A Warhammer 40000: Gladius – Relics of War körökre osztott stratégiai játékot 2018-ban adták ki. A helyszín a Gladius Prime nevet viselő bolygó, ahol egykor béke uralkodott, mára azonban harcoktól hemzseg. Ezt a közösség által kimondottan pozitívra értékelt alkotást, az Epic Store-ból tölthetitek le csütörtökig.

 Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origin 

Ma van pont egy éve, hogy 2022. március 18-án megjelent a Final Fantasi akció-RPG játéksorozat ezen része, melyet a széria 35. évfordulójára adtak ki. Jack bőrébe bújva kell mindent kockára tennünk, hogy Corneliába visszahozzuk a kristályok fényét, és legyőzzük a sötétséget. A játékot az Epic Store-ból lehet beszerezni. 

 Dark Pictures: Switchback VR 

A The Dark Pictures játékok valószínűleg mindenki számára ismerősek, azonban ez a március 16-án megjelent rész kicsit specifikusabb. A sorozat legújabb része kimondottan PS VR2-höz készült. Ebben a horrorjátékban egy hullámvasúton kell végigjutnunk, miközben szörnyebbnél szörnyebb dolgokkal küzdünk. Ha valami igazán hátborzongatóra élményre vágysz, akkor ezt ne hagyd ki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik játékhoz jött meg leginkább a kedved?

  • 13 %
  • 13 %
  • 13 %
  • 13 %
  • 50 %