Zack Snyder nemcsak egy új filmen, de egy videójátékon is dolgozik!

Zack Snyder nemcsak egy új filmen, de egy videójátékon is dolgozik!

A sikeres filmrendező rendkívül lelkes, és alig várja, hogy megvalósuljon az, amit elterveztek.

Zack Snyder neve mostanában az általa rendezett DC-filmek kapcsán lehet ismerős, azonban olyan címek is hozzá fűződnek, mint például a 300. Az amerikai filmrendező jelenleg egy Netflixes sci-fin dolgozik, mely a Rebel Moon nevet viseli, és év végén jelenik meg. Snyder a napokban részt vett a The Nerd Circle podcastben, és megerősítette, hogy egy ezzel kapcsolatos videójátékon is dolgozik.

A rendező hatalmas izgatottsággal beszélt az RPG-játékról melynek a munkálataival szerinte elképesztően jól haladnak.

„Amit mostanában a legjobban élvezek – nem is tudom, hogy beszélhetek-e róla – az egy RPG fejlesztése, ami szó szerint elképesztő. Olyan magával ragadó, olyan intenzív és olyan hatalmas. Beszéltünk róla, hogy miként kéne megcsinálni a játékot, és csak azt mondtuk, hogy gyerünk!" – mondta.

Snyder azt is elmondta, hogy a játék méretei nevetségesek lesznek, a készítőtársai pedig megkérték, hogy mindent osszon meg velük a Rebel Moon univerzuméról, amit tudni érdemes. Ennek következtében egy nagyon részletesen kidolgozott, valamint összetett világra számíthatunk.

Azt sajnos nem tudtuk meg, hogy mely stúdióval dolgozik együtt, de ha ilyen jól haladnak a játékkal, akkor minden bizonnyal hamarosan újabb információk látnak napvilágot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiket várod jobban?

  • 40 %
  • 60 %