Egyetlen hét és máris új The Last of Us epizód érkezik az HBO Maxre!

Egyetlen hét és máris új The Last of Us epizód érkezik az HBO Maxre!

Március végén befut a nagy sikerű videójáték-adaptáció behind the scenes filmje is, így még többet megtudhatunk a sorozatról.

Ha azt hitted, hogy véget ért teljes mértékben a The Last of Us első szezonja, akkor van egy jó hírünk: az HBO Max ugyanis meglepi a rajongókat március 27-én egy speciális epizóddal, ami betekintést enged a produkció munkálataiba. Az Így készült: The Last of Us dokumentumfilm ugyanis igyekszik majd alaposan bemutatni, hogy milyenek voltak a forgatások és természetesen Pedro Pascal és Bellay Ramsey kalauzol majd el benneteket a kulisszák mögött, akikkel külön interjút is készítettek az alkotók. Ez talán enyhítheti majd egy kicsit a második szezonra való várakozás izgalmát, főleg, hogy Bella kisasszonynak hála nagyjából tudjuk mikor érkezik majd a folyatás.

A "making of" (így készült) megmutatja, miként forgatták le az egyes fejezeteket, és olyan eddig nem publikált részletekről is lehullik a lepel, mint például a kilencedik fejezetben megjelenő zsiráf, amelyről kiderül, hogy valódi volt vagy számítógép segítségével alkották-e meg.

„A zsiráfok tényleg hatalmasak. Szinte lelki élmény egy ilyen csodálatos állat közelében lenni.” – mondta Bella Ramsey.

A kulisszák mögött arra is fény derül, hogyan készültek a speciális effekteket a szériához. A vizuális effektektől kezdve a kaszkadőrmutatványokon át egészen a kattogók elkészítéséig megmutatják hogyan kelt életre a The Last of Us a szereplőkkel és a stábbal együtt ebben a nem mindennapi dokumentumfilmben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!